Sjovt Latterkursus

Sjovt Latterkursus


Kom af med dine spændinger gennem latter og glæde. Du kommer ikke til at prøve en sjovere måde at slippe af med dine bekymringer på. Mærk latteren rulle helt nede fra maven og ud i alle kroppens yderste spidser. Du vil føle dig helt forfrisket og glad helt ind til dit inderste indre.

Latterkurset bruges til mange forskellige formål. Du kan bruge det som almindelig underholdning til polterabender, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer eller andre højtider eller jubilæer. Det kan også bruges som ice-breaker til en studiestart, en firmafrokost eller et kursus, hvor folk skal lære hinanden at kende. Kurset varer 30-60 minutter og alt efter antallet af deltagere vil prisen variere, men du får helt sikkert noget sjov for pengene, da der er grinegaranti.

Latterkurset tager udgangspunkt i latteryogaen, som er stiftet af den indiske læge Madan Kataria og hans kone Madhuri Kataria. Det kan lyde som en joke, men latterkurset er faktisk ikke noget at grine af. Latteryoga og latterkurser er faktisk meget seriøse når der er tale om behandling. Latterkursus har været populært i Danmark siden 2000. Tusindvis af danskere har siden lært at grine, som dengang de var børn; Helt ubesværet og med meget stor chance for et grineflip. Sjovt-latterkursus.dk har grinet med over 50.000 mennesker i løbet af de seneste 10 år, og det er altid en succes.

På bare 45 minutter kan du også lære at grine som dengang livet var sjovt uden grund. Du bliver professionelt ført gennem en række øvelser, som åbner dig op for latteren, og til sidst får du lov at slippe latteren helt fri :-)
Bestil et sjovt latterkursus her, hvis du seriøst vil underholdes.

Se hvordan et latterkursus kan foregå i "Til middag hos..." her nedenfor.

Studenterguiden anbefaler et hylende morsomt kursus, som du næsten vil dø af grin over. Det bliver ikke sjovere og det kan kun være en forløsning at deltage i den slags løjerligheder.
Tror du vi laver sjov, så se referencerne nedenfor eller book selv et kursus her.


Referencer:

De studerende:

Det var en god og anderledes oplevelse. For nogle var det meget grænseoverskridende - men alle var med og gav det en chance. selv grinte jeg så meget at jeg fik helt ondt i maven og tårerne trillede (på den gode måde!) :-)

Det var en god fælles aktivitet, hvor alle kan være med og et godt indspark til resten af dagen, fordi man har fået en god grinetur.
Mvh. Diana


Polterabend:

Tak for en rigtig god oplevelse! Det var en helt perfekt måde at få brudt isen på og varme op til en rigtig sjov dag. Jeg har aldrig grint så meget før i mit liv! Jeg vil helt sikkert vælge dig igen næste gang vi skal have det sjovt med latter!
Igen, tusind tak for det
Christina, København

Adresse

Jørgen Poulsens Have 5,
3400 Hillerød


Kontakt info

Tlf: 2279 8090


Åbningstider

Ring og aftal en tid.


Website

Sjovt LatterkursusSjovt Latterkursus
Sjovt Latterkursus
Sjovt Latterkursus
Sjovt Latterkursus