Mentor4U

Mentor4U


Har du brug for en person, der kan hjælpe dig med at få livet til at give mening og vende de store udfordringer i dagligdagen til noget positivt? Psykoterapi ved Mentor4U kan være svaret.

Mentor4U hjælper dig videre ved at give dig med- og modspil. De guider og inspirerer dig til at tage handling på emner, du har ladet ligge længe eller udskudt med dårlige undskyldninger. De stiller spørgsmål, så du kan overveje, hvad det er der holder dig tilbage op på den måde give slip på det, så du kan komme videre.

Psykoterapeut Susanne Starup-Jensen fra Mentor4U fungerer som en rollemodel eller en vejleder, der giver råd og vejledning og deler sin erfaring og viden videre til dig, så du bliver inspireret og udvikler dig både personligt og fagligt. Har du nedsat arbejdsevne, psykiske problemer, lavt selvværd eller andre udfordringer er en psykoterapeut en rigtig god måde at få hjælp til at få livet til at give mening. Den anerkendelse du får giver dig selvtillid og de evner du har, men måske ikke er opmærksom på, bliver synliggjort for dig i samtale med en psykoterapeut.

Læs vidnesbyrd fra andre der har fået hjælp af Susanne og tag kontakt derefter.

Livet skabes hele tiden på ny. Derfor er det muligt at finde en ny vej for dig, hvor brikkerne falder på plads i dit liv. Processen er afhængig af forholdet mellem dig og psykoterapeuten. Derfor er det vigtigt for Mentor4U at du føler dig tryg, anerkendt og har tillid til den psykoterapeut du har kontakt til og taler med.

Der kan tænkes mange kreative løsninger på den enkeltes situation og der er ikke to situationer der er ens. Derfor er hver enkelt forløb skræddersyet til den enkelte.

Mentor4U har bl.a. erfaring med:

  • Depression
  • Angst
  • Stress
  • Misbrug
  • Social utilpashed
  • Lavt selvværd
  • Personlighedsforstyrrelse så som ADHD, ADD og borderline
  • Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)
  • Fastlåste handlemønstre
  • Og studierelaterede problemer såsom eksamensangst og -stress

Der er ingen problemer der er for store eller for små til at blive talt om, og det er gennem samtalerne at du kan få ændret på de udfordringer du har i hverdagen. Du får redskaber til at klare dagligdagens vanskeligheder, ændre dårlige handlemønstre og finde indre ro i dig selv.

Som uddannet narrativ psykoterapeut er det udgangspunktet at skabe tillid og samtale sig ind til problemets kerne. På den måde får den enkelte åbnet op og fortalt sin historie og derved finder I i fællesskab frem til løsningsmulighederne. Derudover skal det nævnes, at Susanne har tavshedspligt og følger de etiske regler, der er gældende for medlemmer af Dansk Psykoterapiforening.

Studenterguiden anbefaler at du tager en samtale med Susanne eller en af de andre psykoterapeuter fra Mentor4U. Gør som mange andre: Styrk dit selvværd, undgå stress og lær at håndtere din angst.

Kontakt Susanne og få en samtale der kan ændre dit liv i en positiv retning.
Adresse

Eivindsvej 40
2920 Charlottenlund


Kontakt info

Tlf: 26 37 87 83
E-mail: info@mentor4u.dk


Website

Mentor4U's websiteMentor4U