Nordsjællands Tandlægecenter


Mulighederne inden for tandlægeverdenen vokser dag for dag, og på Nordsjællands Tandlægecenter finder du en tandlæge, der i høj grad har fingeren på pulsen.

I forsøget på at skabe de absolut bedste betingelser for tandbehandling i og omkring Nordsjælland, får du her en tandlæge, der gør en aktiv indsats for at holde sig opdateret inden for nyeste viden og teknologi. Dette kommer dig til gode på den måde, at du vil opleve traditionelle behandlinger af tandproblemer, der udføres på en behagelig, hurtig og ikke mindst effektiv måde.

Fokus på et flot smil hele livet

Nordsjællands Tandlægecenter ydes en grundig og aktiv indsats for at sikre dig et flot smil hele livet. Et sundt tandsæt kan nemlig ikke alene give dig et flot smil, men det kan også påvirke dit generelle selvbillede i en meget positiv retning.

Vejen til et sundt og flot smil hele livet går gennem nye teknologier, der gør det hidtil umulige muligt. I dag er det nemlig i langt højere grad end nogensinde før muligt at få effektiv tandbehandling på skånsom og smertefri vis, og hos Nordsjællands Tandlægecenter vil du således kunne opleve at få gode tandbehandlinger uden at have smerter.

Her får du smertefri tandbehandling med laser, der har den markante fordel, at den har en grad af præcision, der er svær at komme i nærheden af ved brug af andre metoder. De tynde laserstråler rammer nemlig præcist og er derfor særlig fordelagtige til rodbehandling, hvor forekomsten af smerter kan holdes på et absolut minimum.

Tandbehandlinger med fokus på kvalitet

I Hillerød kan du på Nordsjællands Tandlægecenter få behandling af almindelige tandproblemer, indopereret implantater og få tandretning med usynlige plastskinner, der mindsker dine gener under tandretning.

Desuden tages røntgenbilleder med en ny og moderne 3D røntgenscanner, hvilket i kombination med en 3D aftryk-scanner gør det behageligere for dig at gå til tandlægen.

De moderne tilgange og det effektive udstyr, der kendetegner Nordsjællands Tandlægecenter, kan let komme dig til gavn. Du kan blive ny kunde i tandklinikken, og du kan vide dig sikker på, at der tages en grundig samtale før enhver behandling indledes – du er således i trygge hænder på Nordsjællands Tandlægecenter.
Adresse

Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød


Kontakt info

Telefon: 4826 7686


Website

Nordsjællands Tandlægecenter's website


Nordsjællands Tandlægecenter