Københavns Tandlæge

Københavns Tandlæge


Københavns Tandlæge er din garanti for en erfaring og effektiv konsultation, uanset om det er et tandeftersyn, fjernelse af visdomstænder eller noget helt andet. Med over 20 års erfaring er du sikker på den absolut bedste oplevelse og behandling.


Københavns Tandlæge har stor erfaring med alle typer behandlinger, og kan derfor rådgive dig professionelt omkring de forskellige behandlingsmuligheder.

Altid 15% studierabat hos Københavns Tandlæge – bestil din tid her

Ny tandlæge?
Når man får ny tandlæge er det vigtigt at vide hvilke behandlinger du har behov for og hvordan du får den bedst mulige rådgivning om dine tænder. Hos Københavns Tandlæge får du altid en grundig forebyggende undersøgelse hvis du ikke har været hos tandlægen længe, så kan man være sikker på at få den helt rigtige behandling.

Hvis du ønsker, kan Københavns Tandlæge rekvirere din journal og evt. røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge. Du skal blot oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer. Så sørger de for at have journalen, når du kommer første gang - nemmere bliver det ikke.

Behov for et tandeftersyn? - Bestil tid her

Københavns Tandlæge udtaler:
”Vi stiller store krav til kvaliteten i vores klinik. Derfor har vi lagt meget vægt på at kvalitetssikre vores arbejdsgange og kirurgiske behandlinger. Det er også derfor at vi med stolthed kan sige at vi, som den første specialklinik i Danmark, har fået ISO-9001/88-certificeringen. Et bevis der bevidner at vi lever op til kravene indenfor vandkvalitet, hygiejne og It-sikkerhed.”

Hvorfor Københavns Tandlæge?
- Mere end 2o års erfaring
- Smertefri behandling
- Professionel behandling i behagelige omgivelser

Udover dette tilbyder Københavns Tandlæge også: prisvurdering inden behandling, garanti på rodbehandlinger, mulighed for finansiering hvis SU’en ikke helt strækker, er du medlem af Danmark er der yderligere mulighed for tilskud.
Uanset hvad dine behov er Københavns Tandlæge det nærliggende valg. Erfaring, service  samt beliggenhed gør det til en af Københavns absolutte bedste tandlæger. Studenterguiden.dk tøver ikke et sekund med at anbefale stedet.

Kontakt Københavns Tandlæge og hør hvad de kan gøre for dine tænder


Studenterrabatter

Altid 15% studierabat på de frie ydelser - husk gyldigt studiekort.
Københavns Tandlæge


Adresse

Vester Voldgade 86
1552 København V


Kontakt info

Telefon: 7088 6201


E-mail: Klik venligst her


Åbningstider

Man - Fre


08.00 - 15.30


Website

Københavns Tandlæge's websiteKøbenhavns Tandlæge
Københavns Tandlæge
Københavns Tandlæge