Tandlægerne på Frederiksberg

Tandlægerne på Frederiksberg


Tandlægerne på Frederiksberg” er en centralt beliggende tandlægeklinik, hvor al vores fokus ligger på at vores patienter skal have en tryg og god oplevelse med etiske korrekte behandlinger af meget høj kvalitet til rimelige priser.

Vores filosofi er at sikre at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem. Vi foretager på klinikken stort set alle typer af tandbehandling på patienter i alle aldre. Vi værdsætter høj faglighed og kvalitet af vores arbejde, hvorfor klinikkens personale løbende er på kurser i videreuddannelse. Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag, at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt på klinikken for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig og rar, som overhovedet mulig.

Hos ”Tandlægerne på Frederiksberg” gør vi en dyd ud af, altid at behandle 100 procent SMERTEFRIT.

Der er ingen situationer, hvor det ikke er muligt at bedøve, og det er derfor ikke nødvendigt at gennemgå smerter mens man bliver behandlet. Vi har både tiden til at vente, roen og kompetencerne til at kunne lægge en effektiv bedøvelse. Vi glæder os meget til at se dig, din familie og venner på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en rar oplevelse at gå til tandlæge.


Studenterrabatter

Tandlægerne på Frederiksberg tilbyder 15% rabat på de frie ydelse, som ikke dækkes af sygesikringen ved fremvisning af studiebevis.
Tandlægerne på Frederiksberg


Adresse

Smallegade 45 st.
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 38 87 99 19


E-mail: info@tpfrb.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 08:00 - 19:00


Fredag: 08:00 - 17:00


Lørdag - Søndag: Lukket


Website

Tandlægerne på Frederiksberg's websiteTandlægerne på Frederiksberg
Tandlægerne på Frederiksberg