Lash Bar Copenhagen


Er du at få ordnet enten dine bryn eller vipper? Hos Lash Bar Copenhagen er de eksperter i forskønnelse i netop dette. Udover deres behandlinger af bryn og vipper så sælger de her specialiserende plejende og forskønnende after care produkter. Her er du i helt trykke hænder, hvis du ønsker at få ordnet dine bryn og/eller vipper, da de er eksperter, som sørger for at give dig det bedste. Lyder dette som noget for dig, så finder du Lash Bar Copenhagen på adressen Store Kongensgade 19A.

Af behandlinger finder du blandt andet diverse forskellige typer af eyelash extensions. De forskellige typer afhænger af, hvad dine ønsker er til dine vipper. Er du ikke bekendt med eyelash extensions og hvilken behandling er bedst for netop dig, er det en god idé at forhøre dig hos dem om, hvilken behandling der passer dine ønsker. Derudover finder du forskellige slags behandling af lash lift, hvor du kan få bukket dine egne øjenvipper. Derudover kan du få farvet dine bryn og vipper samt rettet dine vipper. Ønsker du at læse om de specifikke behandlinger og priser hos Lash Bar Copenhagen, kan du læse om netop dette her.

Lash Bar Copenhagen har i skrivende stund næsten 22.000 følgere på deres Instagram, hvor de jævnligt deler billeder af deres flotte resultater. Er dette noget du ønsker at følge med i? Så kan du hoppe ind og tjekke deres Instagram ud her, hvor du kan få inspiration til din næste behandling.

Ønsker du at få behandlingerne til en lidt billigere og mere SU-venlig pris, er det muligt at bestille en tid hos deres Junior Stylister. Kontakt eventuelt Lash Bar Copenhagen og hør hvad mulighederne er – på denne måde har du mulighed for at spare lidt penge, men stadig få en lækker og skøn behandling. Du har nemlig mulighed for at få en gratis konsultation hos Lash Bar Copenhagen, hvor du kan blive guidet i deres behandlinger samt få en allergitest, hvis dette ønskes.

Er eyelash extenstions noget du har overvejet, men måske ikke noget, som du vil have foretaget alene, er Lash Bar Copenhagen et oplagt sted at besøge med veninderne. I kan med fordel tage et smut forbi salonen og få ordnet jeres bryn og vipper sammen, så I får en hyggelig dag ud af det. Så kan I begge ligge og blive forkælet og hyggesnakke, men I får lavet smykke bryn og vipper, hvilket helt sikkert skaber de perfekte rammer for en dejlig veninde-date.

Hvis du ønsker en tid til forskønnelse, kan du allerede bestille dette i dag. Dine bryn og vipper vil helt klart takke dig for det! Tjek deres hjemmeside ud, for at læse mere om salonen, priserne og meget mere.
Adresse

Store Kongensgade 19A
1264 København K


Kontakt info

Telefon: 28 26 26 22
Email: lashbar@lashbar.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

www.lashbar.dk