Helhedspsykologi

Helhedspsykologi


Helhedspsykologi er en psykolog praksis centralt placeret i København, der tilbyder psykologhjælp til behandling af psykiske lidelser såsom angst, stress, depression og lavt selvværd.

Helheds Psykolog er særligt fokuseret på studerende og arbejder halvdelen af ugen som psykolog på Studenterrådgivningen i København, hvor der anvendes en kognitiv adfærdsterapi samt mindfulness terapi i behandlingerne. Disse forskellige behandlinger er alle med til at løse en række psykologiske problemer, hvad det end måtte være. Den anden halvdel af ugen arbejdes der på praksissen i København.

Baggrund
Emil er uddannet psykolog ved Københavns Universitet med speciale i dybde- og religionspsykologi. Ved siden af studierne har han også studeret tibetansk og religion ved samme universitet og har ligeledes videreuddannet sig inden for kognitiv adfærdsterapi. Endvidere er Emil autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn og har sideløbende med psykologstudiet uddannet sig som yoga-, mindfuldness- samt meditationslærer.

Hvorfor hjælper det at gå til psykolog?
Fordelene ved at gå til psykolog kan være mange, og der er naturligvis også mange forskellige behov omkring det at gå til psykolog. En psykolog er uddannet til at finde de bedste løsningsstrategier ved at se din livssituation i så bredt et perspektiv som muligt. Der er blandt andet forskning, der viser, at psykoterapi udført af en professionel psykolog er godt for lidelser såsom stress, angst, depression samt lavt selvværd.

Find dem i København
Som sagt hører praksissen til i København på H.C. Andersens Boulevard, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du skulle brænde inde med spørgsmål eller lignende på telefon 4140 4909.

Derudover kan du altid finde mere omkring os samt praksissen på hjemmesiden eller benytte vor kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.  
Adresse

H.C. Andersen Boulevard 47, st. tv.
1553 København V


Kontakt info

Telefon: 4140 4909
E-mail: helhedspsykologi@gmail.com


Website

Helhedspsykologi's website


Helhedspsykologi