Samadhi Spa


Trænger du til en god omgang selvforkælelse? Mangler du en gaveidé til din mor, veninde eller kæreste? Så kan det være, at en tur til Samadhi Spa er lige det, du går og mangler. Samadhi Spa er en oase midt i hjertet af København, og helt konkret finder du Samadhi Spa på Rådhusstræde 1. 

Hos Samadhi Spa er det deres mål at give dig en fantastisk oplevelse. En fantastisk oplevelse i afslappende omgivelser, hvor du for alvor kan få fornyet energi, så du er klar til hverdagen igen. Samadhi Spa tilbyder en lang række af forskellige dybdegående behandlinger. Hos Samadhi Spa er der en række forskellige behandlinger, som du kan vælge mellem. Der er både forskellige massagebehandlinger samt forskellige behandlinger for henholdsvis par, kvinder og mænd. Her vil der bestemt være en behandling eller to, der vil falde i din smag. Du kan finde en oversigt over alle behandlinger på deres egen hjemmeside.

Samadhi Spa har mere end 10 års brancheerfaring! Det kan næsten kun betyde, at vi har at gøre med et sted, der ved, hvad de laver. Her bliver der leveret gode spa- og velværeoplevelser i smukke omgivelser.

Følg Samadhi Spa i København på Instagram lige her!

Er du interesseret i at vide lidt mere om, hvad tidligere gæster synes om Samadhi Spa, så kan du tjekke dem ud på Facebook. Her gemmer der sig i skrivende stund meninger fra 691 personer, der alt i alt har givet Samadhi Spa en vurdering på 4,7 ud 5! Derudover er der også lige nu 23.236 personer, der synes godt om Samadhi Spa, hvilket er med til at vidne om stedets popularitet.

Trænger du til at forkæle dig selv eller en, du holder af, så tag et kig på Samadhi Spa. Her kan du booke tid til en spa- og velværeoplevelse, som du sent vil glemme. Det er en oplagt måde at forkæle sig selv på efter en hård eksamensperiode eller en god gaveidé til en af dine nærmeste.
Adresse

Rådshusstræde 1
1466 København K


Kontakt info

Telefon: 33 91 10 90


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 22.00
Søndag: 10.00 - 20.00


Website

Samadhi Spa's website