Mens Room

Mens Room


Men`s Room er Danmarks første hudplejeklinik for mænd. Forretningen åbnede i 1998 og har hermed 14 års erfaring i hudpleje målrettet mænd.

De første år lå Men's Room på Lyngbyvej, Østerbro og flyttede i 2005 til større mere eksklusive lokaler i det centrale København, hvor butikken samtidig blev udvidet.

Hudpleje er idag en vigtig del af personlig pleje. Især mænd har udadvendte jobs f.eks. med kundekontakt, hvor førstehåndsindtrykket er af stor betydning.

Mens Room

Pas på din hud, mand!

Man bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, og man(d) er blevet bevidst om, at alle disse tiltag er af mindre betydning, hvis man har uren hud, knopper efter barbering, uregerlige øjenbryn, hår ud af ørerne elller flossede, nedbidte negle og hår på ryggen.

Mænd ønsker en til mænd tilpasset behandling og informationer og trives ofte dårligt på en traditionel "højøstrogen" skønhedsklinik.

Derfor har vi åbnet Men´s Room - en hudplejeklinik for mænd, hvor behandlinger, indretning og produkter er tilpasset mænds behov.

Men's Rooms behandlere er veluddannede enten fra Cidesco- eller Kosmetikeruddannelsen, og her lægges vægt på faglig dygtighed, stor grundighed og individuelt tilpassede behandlinger af alle gæster.
Mens Room


Adresse

H. C. Andersens Boulevard 47
1553 København V


Kontakt info

Telefon: 39 20 55 77


E-mail: info@mensroom.dk


 


Åbningstider

Man-Fre: 7.00 - 19.00  


Lør: 9.00 - 17.00


Website

Mens Room's websiteMens Room
Mens Room
Mens Room
Mens Room