VoresTænder Tandklinik


Leder du efter en centralt beliggende tandlægeklinik i Lyngby? Og har du særligt fokus på, at der altid skal være hjælp at hente, når behovet opstår? Så er der mange grunde til at skænke VoresTænder Tandklink i Kongens Lyngby ekstra opmærksomhed.

Uanset hvem du er, og hvor du kommer fra, kan du her være sikker på at få tandbehandling i særklasse. Her kommer dine tænders sundhed i første række, og hjælpen er altid inden for rækkevidde.

Tandbehandling i alle afskygninger

Skal en tandlæge være god, skal tandlægen udføre de behandlinger, du har brug for. Dette er netop en af de ting, der kendetegner VoresTænder Tandklinik, hvor der udføres stort set alle almindelige former for tandbehandling.

Du får altså en tandlæge, der kan behandle alt fra huller i tænderne til paradentose, og som kan foretage tandregulering, tandblegning, kirurgi og opbygning af kroner og broer.

Til trods for at der udføres en lang række af tandbehandlinger i klinikken, er omdrejningspunktet for ethvert tandlægebesøg i VoresTænder Tandklinik et fokus på forebyggelse frem for behandling. Gennem grundig forebyggelse kan mange problemer og smerter i tænderne nemlig undgås; dette er til gavn for dig og til glæde for tandlægerne.

En tandlæge rig på kompetencer og medmenneskelighed

Har du et ønske om at finde en tandlæge, hvor du kan lægge dig tilrette i tandlægestolen med en god fornemmelse i maven, er der god grund til at vælge VoresTænder Tandklinik.

På denne klinik møder du ikke alene tandlæger, der er rige på kompetencer og erfaring, men du vil også blive mødt af fagfolk, der vægter medmenneskelighed højt i deres arbejde. Kombinationen af kompetencer og medmenneskelighed skaber det bedst mulige udgangspunkt for dig, som ønsker at være tryg ved at gå til tandlægen.

VoresTænder Tandklinik er med andre ord det helt rette sted for dig, der leder efter en tandlæge, der kan opfylde dine behov.
Adresse

Lyngby Torv 11, 1. th.
2800 Kongens Lyngby


Kontakt info

Telefon: 4587 2261


Website

VoresTænder Tandklinik's website


VoresTænder Tandklinik