Psykolog Stephan Sieland


Studielivet er typisk spændende og udfordrende på måder, som man ikke helt har prøvet før. Det kan skabe stor begejstring, og det kan presse os så langt ud, at vi ikke længere trives med at være i det.

Arbejdsbyrden er stor under pressede betingelser; der er kamp om gode karakterer blandt andre virkelig dygtige studerende; sociale relationer dannes og kridtes op på bekostning af nogen; der er en hverdag, der skal hænge sammen med en begrænset økonomi; og andre problemstillinger.

Alt dette kan gøre, at du bliver nedtrykt i en sådan grad, at opgaverne uoverkommeligt svære at få åbnet og komme igennem. Det kan også være, at du begynder at mærke en stigende angst, fx i forbindelse med at præstere, afslutte opgaver og være social. Måske du blot kan mærke, at dit stressniveau er så højt, at du frygter, at det hele er ved at brase sammen snart.

Oplever du nogle af disse ting, er det vigtigt, at du ikke står alene med dem alt for længe. Ræk ud og få snakket med nogen. Det kan være godt givet ud på sigt at få talt med en professionel.

Psykolog Stephan Sieland tilbyder særlige priser for studerende. Indtil 30/09/2021 kan du endda få en yderligere rabat på psykologsamtaler. Stephan har et særligt indblik i studielivets dilemmaer, da han har været ansat på universitetet som underviser og forsker i over ti år.

Samtalerne afholdes i udgangspunktet på Østerbro i København. Men du kan også ønske at få dem afholdt tæt ved Valby St.


Adresse

Blegdamsvej 112A
2100 København


Kontakt info

Telefon: 60668454

E-mail: psykologsieland@protonmail.com


Åbningstider

Tirsdag: 18-20.30
Fredag: 18-20.30
Lørdag: 10-13.30

Anmod ellers om tider i dagstimerne.


Website

Psykolog Stephan Sieland's website