Cityklinikken

Cityklinikken


Flere smil for pengene er mottoet hos Cityklinikken i København. Her er det ikke nok, blot at få ordnet sine tænder, oplevelsen skal være positiv og behagelig. Kort sagt, skal du gå derfra med et smil på læben - hver gang! Hos Cityklinikken finder du en moderne tandklinik med det nyeste udstyr branchen kan tilbyde. Klinikken er fuldt ud digitaliseret, dette gør det meget nemmere for dig, når du skal bestille tid, se fakturering og meget andet.

Du bydes velkommen i de fantastisk flotte rammer, af det altid imødekommende og smilende personale. Her er det tydeligt, at du som kunde altid er 100% i fokus. Der lægges stor vægt på, at alle får en unik og personlig vejledning, som passer præcist til netop deres behov.

Ondt i gebisset? - Bestil din tid med det samme online!

Her er der ingen tandplejere, som man ofte ser i andre klinikker, her er det kun tandlæger som tilser patienter - dette er din garanti for, at du altid får den absolut mest kompetente behandling. Dette gælder også for rutine behandlinger som tandrensning og tandeftersyn!

Klinikken samarbejder med kirurger og dentalteknikkere, så ingen behandling er for stor, eller for lille. Der behandles ud over dette ud fra minimalinvasive principper, som kort sagt går ud på, at du skal beholde dine egne tænder længst muligt. 

Mange typer behandlinger

Tandeftersyn, kroner, fjernelse af visdomstænder, forebyggende ydelser, implantater er blot nogle af de få ydelser, som Cityklinikken specialiserer sig i. Uanset hvilken behandling der kræves er du med sikkerhed i gode hænder. Du kan bestille tid her

Klinikkens hjerteblod er uden tvivl ejeren Leni, som har styret Cityklinikken siden 2001.
Leni siger om sit arbejde som tandlæge:
"Mine patienter er alle forskellige mennesker med forskellige ønsker, forventninger og behov og her på cityklinikken sætter vi en ære i at tage udgangspunkt i det og foretage behandlinger i trygge rammer."

Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale Cityklinikken, hvis du har behov for en tandlæge i København. En helt uovertruffen kundepleje, venligt og imødekommende personale, en superflot og ikke mindst indbydende klinik, gør dette til det helt oplagte valg. Vi har kun set og hørt gode ting om klinikken!


Studenterrabatter

Der gives 20% på studierabat på tandlægearbejde - medbring gyldigt studiekort.
Adresse

Christian den IX. Gade 2, 3. sal
1111 København K


Kontakt info

Telefon: 3313 6700
E-mail: info@cityklinikken.dk


Åbningstider

Mandag    10.00 - 20.00
Tirsdag     10.00 - 17.00
Onsdag    10.00 - 20.00
Torsdag    10.00 - 20.00
Fredag      Kun kirurgiske opgaver


Website

Cityklinikken's websiteCityklinikken
Cityklinikken
Cityklinikken
Cityklinikken