DeLeschers Skincare


DeLeschers Skincare er en smuk eksklusiv skønhedsklinik der er beliggende i indbydende lokaler ved ambassadekvarteret centralt på Østerbro.

I klinikken lægger vi stor vægt på god atmosfære som mærkes så snart du træder ind ad døren. Vi tilbyder en skøn blanding af luksus, god stemning og velvære i form af professionelle behandlinger der giver mærkbare og synlige resultater. Vi har et primært mål om at give den bedste oplevelse og service til vore kunder.

DeLeschers Skincare kosmetolog tilbyder alt inden for hudpleje med ansigtsbehandling og hårfjerning med voks og sugaring som speciale. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hudtilstande f.eks. anti-age til moden/ældre hud, den beroligende til sart eller særlig følsom hud. Kom evt. forbi til en gratis hudanalyse hvor vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge det rigtige forløb der passer til din hud.

Vores hårfjerningsbehandlinger dækker hele kroppen fra Voks af ben, Voks af arme, Brazil, Brazil Hollywood, Bikini voks til full-body sugaring.
Adresse

Malmøgade 2


Kontakt info

Telefon: 21477413


E-mail: deleschers@gmail.com


Åbningstider

Man - Fre 08:00 - 20:00 Lør 10:00 - 15:00


Website

DeLeschers Skincare's website