Star Lash


Leder du efter et sted i København, hvor du kan få påsat et smukt sæt eyelash extensions? Så er du kommet til det rette sted. På Kronprinsessegade 26, kld. midt i smukke København og tæt på Kongens Have finder du Star Lash Klinikken. De søde vippeteknikere vil byde dig velkommen i lyse lokaler, der danner rammerne for en rolig og tryg atmosfære under din behandling. Her kan du få lavet smukke øjenvipper, som kan give dig et helt nyt og frisk look, og hvis dette lyder som noget for dig, så er Star Lash netop stedet for dig i København.

Hvem har ikke lyst til at spare lidt ekstra tid om morgenen, ved at skippe mascara? Eyelash extensions er gennem de sidste par år blevet meget populært blandt rigtig mange – både som en ekstra forkælelse i hverdagen eller som en behandling inden et vigtigt arrangement. Det er vigtigt, at kvaliteten af vipperne er i top, og det er du sikret hos Star Lash. Indehaverne af klinikken er de to meget dygtige vippeteknikere og søstre Marie-Louise Bøtkjær og Karoline Bøtkjær. Star Lash har mere end 9 års erfaring med eyelash Extensions, og er Danmarks første klinik, der tilbyder påsætning af eyelash extensions. Hvis du derfor ønsker at ikke skulle tænke på at lægge mascara hver dag, så er eyelash extensions måske lige noget for dig, som ønsker at have lidt ekstra tid om morgenen.

Der er et udvalg af forskellige behandlinger hos Star Lash. Du kan vælge mellem en masse forskellige behandlinger indenfor lash extensions, som består af alt fra faux fur single lashes, volume lashes, single eyelash extensions,  real mink fur lashes til påsætning af volume vipper. Alle er forskellige, og derfor afhænger resultatet og fremgangsmåden af påsætningen selvfølgelig også af, hvordan dine naturlige vipper er. 

Hos Star Lash vægtes deres kunders behov højt, så de sørger for, at du får den ønsket behandling og dét resultat, som du netop går og drømmer om. Derudover er det faglige niveau højt, og her er det vigtigt at vippe teknikerne har de rette kompentencer, for at deres kunder bliver tilfredse. Star Lash beskriver selv, at de har samlet nogle af Danmarks bedste vippeteknikere i deres medarbejderteam. De er med til at sørge for, at du forlader deres salon med vipper af høj kvalitet samt at du har fået en god oplevelse.

Hvis du holder øje med deres Instagram, som du kan finde her, kan du finde billeder af deres smukke resultater. Ønsker du inspiration til en behandling fra Star Lash, så er det et oplagt valg at tjekke disse billeder ud. Her deler de jævnligt billeder af diverse behandlinger, så du helt sikkert bliver fristet til at få lavet omgang eyelash extensions.

De smukke lokaler på Kronprinsessegade er meget lette at komme til, uanset om du bor i indre by eller lidt udenfor centrum af København. Om fredagen kan du også vælge at besøge Magasins beauty afdeling på Kongens Nytorv, hvor der vil stå private behandlerrum med de dygtige vippeteknikere til rådighed. Derudover har klinikken også en afdeling med beliggenhed i smukke Odense.

Har du allerede vipper eller ønsker du yderligere information omkring behandlinger og generelle spørgsmål om øjenvipper, så har Star Lash en hel sektion kaldet “Lash Info” på deres hjemmeside omkring hyppigt stillede spørgsmål. Her får du blandt andet svar på, hvad du skal være obs på før og efter en behandling, hvordan du sikrer god hygiejne i dine vipper samt meget, meget mere. Det kan være du også ønsker information omkring hvor ofte man skal have en opfyldning. Ønsker du at blive klogere på alt dette, så finder du deres sektion med Lash Info her.

Klinikken Star Lash er bestemt værd at overveje, hvis du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen, og overvejer at prøve eyelash extensions. Ønsker du at vide meget mere, så kan du klikke ind på deres hjemmeside her
Adresse

Kronprinsessegade 26 kld. 1306 København K


Kontakt info

Tlf.: 31 34 40 33
E-mail: info@starlash.dk


Åbningstider

Mandag: 9:00 - 17:00
Tirsdag - torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Lukket


Website

Star Lash's website