Soulspark


På Lyneborggade 31 i København finder du Soulspark - moderne hypnose og hypnoterapi. Soulspark er en nyopstartet hypnoterapeutisk klinik, og her kan du bestille tider til forskellige former for sessioner, der har til formål at skabe nogle varige samt positive forandringer hos dig.

Indehaveren af Soulspark er Thorbjørn Pasgaard. Thorbjørn Pasgaard er NGH Certificeret Hypnoterapeut, og lægger i sit arbejde stor vægt på at møde mennesker med empati, respekt og rummelighed. Han tror på, at problemer løses bedst ved at se nærmere på bagvedliggende årsager til symptomerne. Derfor arbejder Thorbjørn Pasgaard med afsæt i hypnose og hypnoterapi.

På Soulsparks hjemmeside finder du en oversigt over en række forskellige priser ifm. Hypnoterapi. Den første session varer 1-1,5 time og de efterfølgende sessioner varer 1 time. Et af forløbene hos Thorbjørn Pasgaard omhandler eksempelvis rygestop.

Når det kommer til antallet af sessioner, betegner Soulspark hypnoterapi og hypnose som omkostningseffektivt, idet 4-5 sessioner vil være nok til at kunne skabe nogle varige og positive forandringer. Derudover vil et forløb kunne give dig en øget forståelse af dig selv. Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så kan du læse flere grunde til at vælge hypnoterapi på Soulsparks egen hjemmeside.

Er du interesseret i at prøve hypnoterapi eller hypnose hos Soulspark, men befinder du dig ikke i København, så kan sessionerne også blive udført som online eller telefoni sessioner.
Adresse

Lyneborggade 31, 2. tv.
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 31 25 19 07
E-mail: kontakt@soulspark.nu


Website

Soulspark's website