Stress-traume-klinikken

Stress-traume-klinikken


Har du præstationsangst og synes det er svært at med eksaminer, specialet eller simpelthen få studielivet til at fungere? Er dine tanker depressive og måske føler du dig ensom? Sidder du fast i hverdagen og føler dig stresset og mærker fysiske symptomer som uro, forhøjet puls eller problemer med søvnen? Så har du måske brug for en at tale med?

Se en kort præsentation om Stress-traume-klinikken:

Det kan lyde voldsomt at gå i terapi, men det er ikke så voldsomt og farligt som det lyder. Peter Smidt har megen erfaring som Psykoterapeut, har været fuldtids siden 1996 og medlem af Psykoterapeut-foreningen og SE-foreningen. Han gør meget ud af at du skal føle dig velkommen og tryg, så du vil have mulighed for stille og roligt at lukke op i dit tempo. Kemien og trygheden er essentiel.

Peter har stor erfaring med at hjælpe studerende gennem studiet med eksaminer, specialet og de personlige udfordringer. Gennem kropslig opmærksomhed og samtale kan mange stress-symptomer afhjælpes ret hurtigt. Og gennem samvær og samtale kan du måske se en vej ud af din ensomhed.

Ved samtale hos Peter, kan han give dig nogle værktøjer så du bedre kan håndtere stress, præstationsangst, ensomhed, sorg, chok-traumer og depression, misbrug og afhængighed.

Peter har terapi for kvinder, mænd og par, som derved får en mulighed for at se hvad der rører sig i deres parforhold. Jeg arbejder centralt i København, så det er nemt at komme dertil selv langvejs fra. 


Studenterrabatter

Du kan få studierabat hos Peter. Ring for at høre mere eller skriv en sms at han skal kontakte dig, så ringer han dig op.


10 X terapi for i 1 time for 7000,-


10 x terapi for 1 1/2 time for 10.000
Adresse

Vesterbrogade 62, 3. sal
1620 København V


Kontakt info

Tlf: 5071 7291
Email: stresstraumeklinikken@gmail.com


Website

Stress-traume-klinikken's website


Stress-traume-klinikken
Stress-traume-klinikken
Stress-traume-klinikken