Ung Terapi

Ung Terapi


UngTerapi arbejder med “ung til ung”-princippet, hvor du vil møde en psykolog der er ung ligesom dig, der derfor har større mulighed for at forstå netop din situation.

Hvad kan UngTerapi?
UngTerapi specialiserer sig i problematikker du ofte er oplever som ung, såsom utilfredshed med livet og en generelt følelse ikke at slå til, kæreste/dating-problematikker, angst - herunder eksamensangst -, spiseforstyrrelser, ensomhed, depression, familieproblemer, studiestress og lavt selvværd.

UngTerapi er et psykolog-tilbud skræddersyet til unge og studerende i København, der prioriterer at unge og studerende skal have muligheden for at søge psykologhjælp hurtigt og nemt.

Priser til studerende
UngTerapi tilbyder 50% i studierabat til unge og studerende, hvilket gør det langt nemmere for dig som ung at have råd til psykologhjælp. Det skal være nemt, overskueligt og billigt at gå til psykolog, og du kan booke en tid på hjemmesiden allerede i dag.

Book din næste samtale, nemt og enkelt!

Om UngTerapi
Maja Jespersen er psykolog (cand.psyh) og ejer af UngTerapi. Hun er uddannet fra Københavns Universitet, har været i praktik hos DISPUK som er førende inden for narrativ terapi, pædagogik, coaching og supervision.

Hun har erfaring med både ”almindelige” hverdagsproblematikker hos unge, samtidig med at hun også har arbejdet med unge med mere omfattende psykiske vanskeligheder.”

Typiske temaer har været:
Depressioner, ensomhed, angst/eksamensangst, stress, spiseforstyrrelser.

Maja Jespersen er selv ung, og ved godt, at livet nogle gange kan drille en smule. Dog er ingen problemer større end de kan løses.

Du kan altid ringe eller skrive til Maja, hvis du har behov for en samtale. Du kan ringe til Maja på telefon 6080 8709 eller skrive en mail på kontakt@ungterapi.dk

Du kan i ro og mag, nemt bestille din tid online hos UngTerapi. Det kan du gøre på dette link.


Studenterrabatter

Er du ung og/eller studerende kan UngTerapi tilbyde følgende priser:

Individuel terapi, 55 min.    500.-   Normalpris 1.000.-
Parsamtale, 120 min.         825.-   Normalpris 1.650.-
Adresse

Vesterbrogade 62A
1620 København V


Kontakt info

Telefon: 6080 8709
Mail: kontakt@ungterapi.dk


Åbningstider

Mandage fra 15.00 - 22.00


Ellers fleksible åbnignstider.


Website

Ung Terapi's websiteUng Terapi
Ung Terapi
Ung Terapi