Butikker i

Aarhus indeholder uendelig mange butikker. Her har vi samlet de bedste butikker i Aarhus inden for kategorier, som er interessante for studerende. Dette kan være cykelhandlere, møbelbutikker, tøjbutikker, boghandlere, indkøbscentre og frisører.

 

Tilføj din butik

Ønsker du at få din butik tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din butik gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din butik gratis online her

  • Skejby Cykler

    Skejby Cykler

    Skejby Cykler er en mindre kæde der består af tre butikker i Østjylland. De har drevet cykelbutikker med tilhørende værksted i mange år efterhånden.Skejby Cykler kender deres kunder og ved, at for mange af dem er deres cykel et vigtigt element i hverdagen. Derfor bestræber de sig på, at reparere din cykel hurtigst muligt, og de sætter…

  • Hans & Grete

    Hans & Grete

    I 1907 åbnede Fritz Ferdinand Hansen en butik med te og kaffe i Aarhus. Hans & Grete er siden flyttet fra de mindste lokaler til de helt store og til små igen, alt afhængig af efterspørgslen, som har udviklet sig med mange udsving i butikkens historie. Som for enhver anden forretning blev Hans & Grete også påvirket af Anden Verdenskrig, som endte med at…