Aarhus Hovedbanegaard / Bruun's Galleri


Aarhus Hovedbanegård er, udover at være transport station, også et stort indkøbscenter. Indeni ligger nemlig Bruun's Galleri, som indeholder intet mindre end 90 butikker. Her er alt lige fra spisesteder til tøjbutikker, så ventetiden, på de forskellige tog, føles kortere i Århus, end i de fleste andre danske byer. Derfor kan du med fordel bruge ventetiden her i centeret, når du skal vente på dit tog. Derudover er Bruun’s Galleri også et oplagt sted at enten at få noget at spise eller shoppe, selvom du ikke befinder dig ved banegården. Bruun’s Galleri er nemlig centralt placeret i Aarhus i nærheden af Strøget, så det er nemt at komme et smut forbi her. Du finder Bruun’s Galleri beliggende på adressen M. P. Bruuns Gade 25.

Hos Bruun’s Galleri finder du et stort udvalg af spisesteder. Her findes både restauranter, caféer, bagere og meget andet. Derfor er du sikker på at finde noget til din smag, hvis du vælger at spise her i centeret. Hvad end det er den store eller den lille sult. Dette er særligt fordelagtigt, hvis du trænge til en pause midt i din shopping, eller hvis du skal have et godt måltid mad, mens du venter på dit tog. I deres caféer kan du blandt andet få en god kop kaffe, hvor du og dine vennerne også kan vælge at foretage jeres studiegruppe møde og få klaret noget skolearbejde. Derudover er der også gratis WIFI i centeret, så du skal ikke bekymre dig om internetforbindelsen, når du skal lave dit skolearbejde fra din computer.

Udover det lækre udvalg af spisesteder, findes der et hav af butikker i Bruuns Galleri, som er bærd at besøge. Du finder blandt andet herremode, damemode, skønhedspleje, skobutikker, biograf eller legetøjsbutikker. Her er alle de foretrukne butikker nemlig samlet i ét stort shopping center. Du behøver ikke rende hele byen rundt, for at få klaret dine indkøb, her kan du netop klare det hele på ét sted. Skal du have en hel dag til at gå, kan du med fordel både tage en shoppingtur, ud og spise og tage i biografen og se en film, hvilket alt sammen kan klares hos Bruuns Galleri.
Hvad end du befinder dig i centrum af Aarhus, Aarhus Kommune eller endnu længere væk, så er Bruun’s Galleri altså et besøg værd. Her er der mange forskellige ting, som er værd at opleve, hvad end du søger et sted at besøge med din familie, dine studiekammerater eller en helt tredje. Her oplever du både flotte butikker og  gode madsteder på en lækker og central placering.
Adresse

M. P. Bruuns Gade 25
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 70 20 89 09


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 18.00


Website

Aarhus Hovedbanegaard / Bruun's Galleri's website


Aarhus Hovedbanegaard / Bruun's Galleri