Medicinerladen

Medicinerladen


Medicinerladen er en studieboghandel lokaliseret i Århus, der har specialiseret sig indenfor studiebøger til medicinstuderende.
Boghandelen er en del af FACTUM Books, hvorfra alle deres bestillinger effektueres.
Medicinerladen har alle de studiebøger som er på pensumlisterne til uddannelser som Medicin, Bioanalytiker, folkesundhedsvidenskab, fysioterapi, psykomotorik, odontologi, ergoterapeut, sygeplejerske.

Hos FACTUM Books Medicinerladen kan du købe alle de bøger, som du kan få brug for i løbet af din studietid.

Medicinerladen har bl.a. boglister til:
Medicin – Aarhus, Aalborg
Bioanalytiker – Aarhus
Folkesundhedsvidenskab
Fysioterapeutskolen – Aarhus
IGA Aarhus – Institut for Gruppeanalyse
Psykomotorik – Randers
Odontologi (tandlæge, tandplejer, tandklinikassistent)
Ergoterapeutskolen
Sygeplejerskeuddannelsen – Aarhus

Når man køber bøger hos Medicinerladen skal man være klar over, at deres boglister på hjemmesiden kun viser et udvalg af bøger, og at lagerstatussen er vejledende. Hvis man ikke finder de bøger, som man leder efter, så kan man bruge søgefeltet til at finde bøger, der ligger udenfor listerne. Hvis du ikke finder det, du søger, så kan du maile og ringe til dem, og forhøre dig om situationen.

Udvalgte bøger
Når man starter på en af ovenstående studier, som boghandelen sælger bøger til, så skal man være klar over, at bøger nemt ligger i den lidt dyrere ende. Det kan derfor betale sig at have en god opsparing, eller arbejde ved siden af studiet. Det er ikke usædvanligt, at den gennemsnitlige pris på en bog ligger på de omkring 500 kr.
”Hovedets, halsens og de indre organers anatomi” har eksempelvis en pris på hele 776 kr, men er til gengæld en ekstremt vigtig lærebog for de medicin- og tandlægestuderende, som skal lære om hovedet og halsens anatomi.

En bog du sikkert kommer til at stifte bekendtskab med, hvis du skal til at læse til bioanalytiker er ”Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin” af Niels Høiby og Peter Skinhøj. Den henvender sig til medicinske, odontologiske, humanbiologiske og bioanalytiske studerende, som skal føres ind i den mikrobiologiske verden.
Starter du eller er du allerede på en uddannelse indenfor fysioterapi, så vil du helt sikkert blive introduceret til ”Forebyggende sundhedsarbejde”, som er et alment accepteret opslagsværk på en række af forskellige professionsbacheloruddannelser.

En bog som går igen i en lang række af de ovenstående uddannelser er ”Den sundhedsvidenskabelige opgave – vejledning og værktøjskasse”, som er en praktisk håndbog, der giver en masse gode og praktiske råd til, hvordan man bedst får skrevet en velformuleret og velstruktureret opgave, som lever op til de formelle og indholdsmæssige krav på de forskellige videregående sundhedsuddannelser.
Dette uanset om sundhedsfagene favner naturvidenskab, sundhedsvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab. Bogen giver desuden et godt indblik til en general måde at skrive opgaver på, uanset hvilken videnskabelig retning, man vælger.

Fremtidsmuligheder
Når du engang er blevet super erfaren og klog af alle de bøger, du har været igennem i forbindelse med din uddannelse, hvad kan du så blive? Nogle af uddannelserne giver et klart billede af, hvad du kan blive, mens andre måske er lidt mere abstrakte.

Du kan med ovenstående uddannelser blive alt fra sygeplejerske, tandlæge, ergoterapeut, læge til fysioterapeut.

Vælger du en uddannelse indenfor fx folkesundhedsvidenskab, så får du jobmuligheder inden for sundhedsplanlægning og –administration samt analyse, udvikling, rådgivning, undervisning samt forskning alle relateret til sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme. Med en uddannelse indenfor folkesundhedsvidenskab kan du arbejde med drifts-, ledelses-, og planlægningsopgaver relateret til sundhed både i offentlige så vel som i private institutioner/virksomheder/organisationer.

Med en uddannelse som bioanalytiker vil du typisk komme til at arbejde på laboratoriemedicinske hospitalsafdelinger. Der er også muligheder for at kunne komme til at arbejde i lægepraksis eller medicinalindustrien. Bioanalytikerens kompetencer bruges ift. det sundheds- og informationsteknologiske område gennem arbejde med bioanalyse.

Der er naturligvis også mulighed for at forske indenfor de forskellige områder. Forskningsarbejde ved universiteter er altså en helt anden vej, du kan vælge at gå. Dette uanset om du har læst til bioanalytiker eller til læge.

Studierabat
Medicinerladen giver 10% studierabat (som allerede er fratrukket på priserne på hjemmesiden) på alle bøger til studerende.

Der er 15 % rabat på bøger fra FADL Aarhus’ forlag til FADL medlemmer, og sidst men ikke mindst 20% rabat på bøger fra FADL forlag til medlemmer af FADL Aarhus. Der er dog desværre ikke mulighed for at få FADL rabat på hjemmesiden, så hvis du bestiller bøger derigennem, så får du ikke denne rabat. Denne rabat kan kun opnås ved kontakt betaling.
Et plaster på såret er, hvis du køber for mere end 2000 kr. på deres hjemmeside, så betaler de omkostningen til forsendelse, så dette ikke bliver en ekstra udgift for dig.


Studenterrabatter

10%




Adresse

Nørre Allé 32
8000 Århus C


Kontakt info

Fx kontakt info:


Tlf 4060 5094


Mail: medicin@factumbooks.dk


Åbningstider

Åbningstider:


Mandag og onsdag kl 9-14


Website

Medicinerladen's website


Medicinerladen