Sophies Tøjhus

Sophies Tøjhus


Er du vild med moderigtigt tøj i høj kvalitet? Så kan det være, du skal besøge Sophies Tøjhus i Aarhus. Helt konkret har butikken adresse på Rosensgade 32 i Aarhus C. I Sophies Tøjhus finder du et spændende udvalg af modetøj til kvinder, hvor medarbejderne gør deres bedste for at håndplukke de bedste styles fra forskellige modebrands til deres glade kunder. 

Der sker altid noget i Sophies Tøjhus. Her er butikken nemlig altid opdateret med seneste nyt fra modeverdenen, hvilket kun er til din fordel. Her bliver der samlet en masse spændende styles, hvor der er lagt vægt på, at der skal være noget at finde for de fleste kvinder. Der bliver altså gjort meget ud af, at både den fysiske butik på Rosensgade 32 og webshoppen er steder, hvor alle kan føle sig velkomne. Derfor yder medarbejderne altid kompetent vejledning - både fysisk i butikken, men også online via mail, telefon eller chat på webshoppen.

Er du interesseret i at følge med i spændende nyheder fra Sophies Tøjhus? Så kan du følge med på tøjbutikkens profil på Instagram og blive inspireret.

Sophies Tøjhus skriver om sig selv, at de til alle tider er et skatkammer for kjoleelskeren, og det kan man hurtigt erklære sig enig i, bare ved at tage et kig på butikken webshop og profil på Instagram. Derudover har Sophies Tøjhus også et stort udvalg af andre styles, som f.eks. t-shirts, toppe, nederdele og bukser. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og flere af de styles, du finder hos Sophies Tøjhus, vil være i en lidt højere prisklasse. Stedet er derfor oplagt for dig, der gerne vil forkæle sig selv en smule ekstra med en ny festlig kjole eller anden style, der kan være med til at give din garderobe en nyt pust. Du kan både finde styles i Sophies Tøjhus, der er klassiske, men også nogle lidt mere vovede styles til dig, der er vild med forskellige mønstre og farver.

Vi kan altså varmt anbefale dig at tage et nærmere kig på butikkens egen hjemmeside, hvis du er på jagt efter lidt nyt til garderoben.
Adresse

Rosensgade 23
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 24 90 62 90
E-mail: info@sophies.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.30
Lørdag: 10.00 - 16.00


Website

Sophies Tøjhus's website