SNEAX - Aarhus


Er du på jagt efter et par nye sneaks til samlingen? Så har vi et bud på en butik, der måske vil falde i din smag. SNEAX byder nemlig på lidt af hvert, når der kommer til sneaks, og hvis du er sneaker-entusiast, så går du altså ikke helt galt i byen med et besøg hos SNEAX. Du finder SNEAX i Aarhus i hjertet af byen, nemlig i Bruuns Galleri på M.P. Bruuns Gade 25.

Sneakers bliver kun mere og mere populære og fylder mere og mere, og det forstår vi godt! Vi vil næsten vove at påstå, at alle har brug for et par sneaks på skohylden. Om du er mand eller kvinde, og uanset hvilken stil du har, så findes der efterhånden sneaks for enhver smag. Endvidere kan sneaks også bruges til forskellige lejligheder - både til de lange gåture, men også til lidt mere festlige begivenheder. Hvis ikke du selv mangler et par nye sneaks, så kan du hos SNEAX måske finde den næste gave til din studieveninde eller mor? Skoforretningen har et stort udvalg, og hvem bliver i dag ikke glad for et par nye sko til samlingen? 

SNEAX er en skoforretning, der giver dig mulighed for at vælge mellem markedets mest populære sneakers, og der vil derfor med stor sandsynlighed være et par eller to, der vil falde i din smag. SNEAX Stores er integreret med allerede eksisterende Skoringen butikker, så du kan både shoppe nye støvler, sandaler og nu også sneaks på samme tid. Det er dog tydeligt, at SNEAX har fået sit helt eget visuelle udtryk, hvorfor du ikke er i tvivl, når du ser en SNEAX forretning på din vej. Desuden har flere SNEAX forretninger deres egen indgang. 

Hos SNEAX Stores bliver du præsenteret for de mest populære sneakers brands på markedet, og for at give dig lidt inspiration, vil vi nævne et par af de spændende brands for dig her. New Balance, Puma, Adidas og Reebok er blot nogle af de brands, du vil møde i en SNEAX forretning. Det synes vi, virker utrolig lovende. Hvis du vil inspireres en smule mere, så kan du med stor fordel tjekke Skoringens hjemmeside ud. Her gemmer der sig en masse inspirerende billeder af sortimentet i butikken. 

Hvis du ikke befinder dig i Aarhus, kan du også besøge SNEAX andre steder. SNEAX har nemlig flere butikker i Danmark, og du kan finde en oversigt over de forskellige butikker på Skoringens hjemmeside. Derudover kan du faktisk også shoppe dine næste par sneaks online via Skoringens hjemmeside, og  via linket kommer du direkte til webshoppen. Så kan du slappe af på sofaen, mens du finder de næste par sko til skohylden.
Adresse

Bruuns Galleri, M.P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C


Kontakt info

E-mail: kundeservice@skoringen.dk


Website

SNEAX - Aarhus's website