BilligBlomst - Aarhus


Hvis der er noget, som kan være med til at give liv til din bolig, så er det planter. Og hvis du er studerende, er vi ikke i tvivl om, at du vil sætte pris på, at planterne ikke sprænger dit budget. Derfor anbefaler vi dig at tage en tur forbi BilligBlomst. BilligBlomst er et plantemarked, hvor du kan finde alt fra stueplanter og krukker til dekorationer og jord. Du finder plantemarkedet i forskellige byer landet over, herunder Aarhus, Aalborg og Kolding. I Aarhus finder du BilligBlomst på Runetoften 7-13.

Planter er med til at give ethvert hjem et friskt pust og et hjemligt touch. Derudover kan du nemt skifte dine planter ud med nye i takt med, at din boligindretning ændrer sig. Derfor kan vi varmt anbefale dig at købe et par planter til dit hjem! Men kræver planter ikke meget? Ikke nødvendigvis! Der findes heldigvis mange typer planter, heraf naturligvis også nogle, som størstedelen af tiden faktisk kan passe sig selv. Dette til stor fordel for dig, der ikke har super grønne fingre. Hos BilligBlomst finder du et stort udvalg af mange forskellige planter, hvorfor der uden tvivl bør være planter for enhver smag at finde. På plantemarkedets egen hjemmeside kan du få et lille indblik i udvalget af planter. Der er både lidt til dig, der bor på et kollegieværelse og dig, der bor i egen lejlighed. Har du en altan eller en lille have tilknyttet din bolig, kan du endda endda nyde godt af sortimentet for udendørsplanter. 

Mangler du lidt inspiration til, hvilke planter der skal pryde dit hjem, så kan du finde BilligBlomst på Instagram! På profilen bliver der postet fine billeder af bl.a. sortimentet i butikkerne. Profilen er værd at tjekke ud, hvis du trænger til lidt fornyet inspiration.

Udover at købe planter til dig selv, kan du også overveje planter som gaveidé til dine nærmeste. Planter er geniale som indflyttergave, morsdagsgave, værtindegave eller endda som supplement til en fødselsdagsgave. Mulighederne er mange. Og uanset alder og køn, er der stor sandsynlighed for, at vedkommende bliver glad for en ny plante - fordi planter kan man altid bruge. I hvert fald, hvis du spørger os her hos Studenterguiden! 

Hvis ikke du går og mangler en ny plante, kan du med stor fordel alligevel besøge BilligBlomst - enten fysisk eller online. BilligBlomst byder nemlig også på en masse varer til din bolig. Alt fra flotte dekorationer til lammeskind og fletkurve. Varer fra sortimentet i boligafdelingen finder du ligeledes i billedgalleriet på plantemarkedets hjemmeside.

Synes du, din bolig trænger til lidt nyt? Mangler du en hyggelig gaveidé? Eller skal du blot inspireres på boligfronten? Så er BilligBlomst stedet for dig. Her er der lidt for enhver smag og til priser, der selv for en studerende er fornuftige. 
Adresse

Runetoften 7-13
8210 Aarhus V


Kontakt info

Telefon: 86 16 45 85


Website

BilligBlomst - Aarhus's website