GANNI - Aarhus


Er du på jagt efter et tøj fra et modebrand, der sæson efter sæson leverer smukke styles? Så kan det være GANNI, er noget for dig!  GANNI er et dansk modebrand med hovedkontor i hjertet af København. GANNI er familieejet, og har siden 2009 været drevet af Kreativ Direktør Ditte Reffstrup og Direktør Nicolaj Reffstrup. I Aarhus finder du bl.a. GANNI på Guldsmedgade 26. Her kan du nemt komme til, uanset om du er fra byen eller ej.

GANNI har gennem årene vokset sig til et stort brand, og er i dag repræsenteret i mere end 400 af verdens bedste internationale retailer-butikker samt i en række egne konceptbutikker i Danmark, Norge og Sverige. GANNI har én mission, og det er at fylde et hul i markedet for uhøjtidelig og tilgængelig ”advanced contemporary” mode. Brandet designer alt fra den perfekte date-night kjole til en mere afslappet chic søndagsstrik. Her er der ingen tvivl om, at du får tøj, hvor der er tænkt over de forskellige designs helt ned i de mindste detaljer.

Du kan få et indblik i modebrandets stilfulde univers ved at tjekke dem ud på Instagram! 

GANNI har sine rødder i København og byens tilbagelænede og ligefremme kultur. Den skandinaviske arv er essentiel i modebrandets design, dog uden at GANNI er begrænset af det traditionelle minimalistiske udtryk. Tværtimod. Her pryder både farver, mønstre og forskellige materialer de flotte styles. GANNI inspireres nemlig af de modig kvinder i København og verden over. Når det kommer til udvalg af styles og designs, byder GANNI på alt fra forskellige damekollektioner, sko, tilbehør og lingerie.

Befinder du dig ikke i nærheden af en butik, der forhandler GANNI, så kan du også shoppe de smukke styles online. Dette bl.a. via modebrandets egen hjemmeside. Der er i hvert fald rig mulighed for, at du kan forkæle dig selv med noget nyt til garderoben.

Når det kommer til priser, så bevæger GANNI sig i den lidt højere prisklasse. Dog går kvalitet og pris typisk hånd i hånd, hvorfor du her altså får nogle lækre styles i høj kvalitet. Hvis du har lidt luft i budgettet til at give lidt mere for nogle styles fra det danske modebrand, så kan det helt klart være værd at overveje.

Har du plads i budgettet til at forkæle dig selv en smule ekstra med lidt nyt til garderoben, hvor både design og kvalitet er i top? Så kan det være, at du skal tjekke GANNI ud. Her er der en masse stilfulde styles - både dem, der er lidt vovede, men også de mere klassiske items til garderoben, der for de fleste er uundværlige.
Adresse

Guldsmedgade 26
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 26 11 77 45
E-mail: aarhus@ganni.com


Åbningstider

Se hjemmeside.


Website

GANNI - Aarhus's website