YarnJunkies


Vi kan vidst ikke komme helt udenom, at vi ser hjemmestrik flere og flere steder! Men er du helt ny i strikke universet? Så frygt ej, der er nemlig hjælp at finde. Hos YarnJunkies finder du både strikkeopskrifter og garn, du kan bruge til at strikke dine første kreationer.

YarnJunkies byder dig velkommen i et farverigt strikke univers, hvor der er plads til både nybegynderne og dem, som er mere øvet med strikketøjet. YarnJunkies startede i foråret af 2020 af Kristine Sloth. Rejsen startede med udgivelsen af en strikkeopskrift til “nybegynder huen”, og siden da har projektet omkring YarnJunkies taget fart. I dag finder du mange forskellige strikkeopskrifter på siden. Strikkeopskrifter er dog ikke alt! For at komme godt fra start med din måske nye hobby, kan du også købe strikkepinde og andet tilbehør samt garn på webshoppen. Her får du faktisk alt, du skal bruge samlet på én webshop - super praktisk og handy, hvis du spørger os.

Du kan desuden følge YarnJunkies på deres Instagram-profil, hvor de er super aktive. Her bliver der løbende postet billeder af de smukke strikke-kreationer samt opdateret på story, hvis der sker noget nyt på webshoppen! Du kan fange YarnJunkies på Instagram lige her. 




Kontakt info

E-mail: support@yarnjunkies.dk


Website

YarnJunkies's website