Hennes & Mauritz - Aarhus


Hennes & Mauritz er en svensk tøjkæde, som er kendt i hele verden. Kæden blev etableret i 1947 og har været populær lige siden. H&M har specialiseret sig i et bred udvalg af tøj, men noget af det de er mest kendte for er smart tøj til billige penge. H&M i Aarhus finder du blandt andet placeret på adressen Søndergade 39-41.

Udvalget af tøjet er kæmpe stort og de har både meget billigt tøj og tøj af lidt bedre kvalitet til højere priser. Derudover har de en hel masse forskellige målgrupper, hvilket både er dame-, herre- og børnetøj, samt Divided, som er tøj, der primært er målrettet til teenagere og unge. Har de også vente tøj og H&M+, som er tøj i meget store størrelser. Så uanset hvilken type du er, om du er stor eller lille, om du er mand eller kvinde, så kan du altid finde noget i H&M. Derudover sælger de også accessories og kosmetik og det nyeste påfund er H&M Home, som sælger nipsting til hjemmet.

Udover at have fysiske butikker i stort set hele verden, så har H&M også en hjemmeside, hvor det er muligt at shoppe på nettet og så få bestilt tøjet hjem. Her loves der levering næste dag, så du kan roligt foretage din shopping online og så få dine nye vare hjem næsten med det samme. H&M er at finde i hele landet og i alle landets studiebyer.

Ligesom H&M er med på moden når det gælder deres tøj, så er de også med på moden når det kommer til at kunne optjene point, få fordele og rabatter på dine næste køb, hvis blot du er en del af klubben. Derfor har de oprettet H&M Club, hvor du her har muligheden for at få specielle fordele.

Som studerende er det særligt fordelagtigt at shoppe i H&M, når du skal have nyt tøj, idet tøjet findes til yderst SU venlige priser.

Så hvis du trænger til nyt tøj, ting til hjemmet eller bare har lyst til at shoppe lidt, er H&M lige stedet for dig. det er med på moden, og har altid styr på de nyeste trends og tendenser inden for modeverden og er samtidig billigt, så alle har råd til deres tøj – også selvom du er fattig studerende. Hvis du skulle være så uheldig at du ikke finder noget tøj (hvilket kun sker sjældent), så kan du besøge nogle af H&M’s søsterbutikker. Det er COS, Monki, Weekday og Cheap Monday, alle moderigtige butikker, men med forskellige stilarter inden for moden.
Adresse

Søndergade 39-41
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 70 21 22 00


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: Lukket


Website

https://www2.hm.com/da_dk/index.html