Salling

Salling


Stormagasinet Salling i Aarhus indeholder stort set alt du kan få brug for.

I Salling finder du bl.a. lækkert tøj, ting til hjemmet, gode gaver, mad & delikatesser - F.eks. ost, vin, kaffe, the, chokolade med mere. Hvis du skal ud og shoppe med din veninde, så er stedet her oplagt for jer. Især hvis vejret ikke er det bedste, er det helt klart at foretrække at shoppe her. Her kan I nemlig finde alt under det samme tag, hvad end I er ude at lede efter tøj til jer selv, kæresten, ting til hjemmet eller noget helt andet. Deres udvalg er kæmpestort, og du finder med sikkerhed noget, som falder i din smag. I dag finder du Salling i både Aarhus og Aalborg.

Sallings historie

Den 6. september 1906 åbnede Ferdinand Salling en manufakturforretning i Søndergade 34 i Århus. Forretningen fik samme navn som indehaveren: "Ferdinand Salling" og blev starten til den koncern, som eksisterer i dag. Den første måned omsatte de for Kr. 4.202,- og derefter gik det stærkt fremad. Til sammenligning kan nævnes, at hele koncernen i dag omsætter for samme beløb - på ca. 3 sekunder. 9 år senere - i 1915 - udvidede Ferdinand Salling sin forretning. Han købte en ejendom i Søndergade 27, hvor der hidtil havde været bagerforretning, og flyttede sin manufakturhandel til denne meget større ejendom, der lå skråt over for den gamle butik. I årene fremover opkøbte han flere ejendomme, for således at realisere ungdommens drøm om et stormagasin i Århus. I 1948 blev første etape af stormagasin Salling indviet, og i det følgende år blev 3 nye afsnit føjet til, og firmaet blev omdannet til et aktieselskab under navnet: F. Salling A/S. Den 22. juni 1953 afgik Ferdinand Salling pludselig ved døden i en alder af 73 år. Med Ferdinand Sallings død var en epoke forbi, og tilbage med opgaverne og ansvaret stod hans 34 årige søn Herman Salling, som skulle videreføre det livsværk, som hans far havde sat i gang. Herman fortsatte imidlertid i sin fars fodspor, og både i 1954 og i 1967 udvidedes stormagasinet med flere spændende afdelinger. I 1960 lancerede Herman et nyt varehuskoncept, og den første Føtex-butik blev åbnet i Guldsmedgade i Århus. Herman oprettede et datterselskab under navnet: "Jydsk Supermarked", og i de efterfølgende år blev der åbnet en hel kæde af Føtex-forretninger. Fire år senere skete der endnu en udvidelse af forretningsimperiet, idet Herman den 27. august 1964 åbnede dørene til et splinternyt stormagasin i det nordjyske - Salling Aalborg. Samme år gik Herman Salling i kompagniskab med Rederiet A.P. Møller i København, og selskabets navn: Jydsk Supermarked A/S blev ændret til Dansk Supermarked A/S. Ejerforholdet mellem de to partnere blev fordelt med 50% af aktierne til A.P. Møller og 50% til F. Salling A/S. 

Herman døde i 2006, men hans værdier lever stadig videre i dag. Disse trofaste værdier er nemlig at kunden er i fokus, god service og godt købmandsskab, som du kan opleve, når du vælger at besøge en af Sallings to stormagasiner i Aarhus og i Aalborg. 

Salling i dag

Hos Salling har de fordelagtige åbningstider, som gør, at du kan shoppe, når du har fri. De har åbent alle hverdage fra 10.00 - 20.00, lørdag fra 10.00 - 19.00 og søndag fra 10.00 - 18.00. Derfor har du altså rig mulighed for at tage et smut forbi, når du har fri, da deres åbningstider er særlig fordelagtige. Som tidligere nævnt kan du finde noget til enhver smag, når du handler i Salling, hvad end du er på udkig efter. Dette sted er oplagt at købe dine gaver, idet udvalget i magasinet er stort, så der findes noget til enhver. Du finder eksempelvis et stort udvalg indenfor bolig, skønhed, sko, tasker, legetøj og sport. Så hvem end du er på udkig til gave for eller måske ønsker at forkæle dig selv, er Salling Stormagasiner et sikkert sted at lede efter netop dette. Er du tom for idéer til, hvad du skal købe, kan du på deres hjemmeside tjekke deres sektion ud med gaveidéer, som helt sikkert kan hjælpe dig. Er du vild med mærker, så er dette også netop stedet, du skal lede efter dette. Hvis du derimod ikke ønsker at besøge magasinet, men hellere vil shoppe online, er dette også en mulighed. Du har nemlig rig mulighed for at finde et stort udvalg på deres hjemmeside, så du kan foretage din online shopping her. Her finder du forskellige mærker indenfor bolig, beauty, dame, herre, børn, sko, legetøj, smykker og solbriller samt tasker og accessories.

Salling Rooftop

På toppen af Sallings to magasiner i Aarhus og i Aalborg finder du Salling ROOFTOP, som har den perfekte udsigt over begge byer. Her finder du et område med restauranter og caféer, hvor du kan få serveret lækker mad og kolde cocktails i lækre omgivelser. Derudover afholdes der også spændende events og koncerter her, hvilket helt sikkert er værd at opleve. I Aarhus får du en 360 graders panoramaudsigt over byen. Placeringen her er fantastisk og du får en lækker udsigt over smukke Aarhus. Dette er det oplagte sted til enten en cocktail til fyraften, en skøn frokost eller en dejlig kop kaffe i fantastiske omgivelser. Er du nysgerrig på, hvilken slags mad du finder på Salling Rooftop? Så kan du finde et menukort her. Hvad end du søger et sted at spise morgenmad, frokost eller aftensmad, så er der noget på menukortet, som passer til netop den anledning. Hvis du blot vil have en kop kaffe, en kage eller noget at drikke, så findes der også et godt udvalg af dette. Dette sted er et oplagt sted at enten starte eller slutte din shoppingtur. 

Hvis du ønsker at vide noget andet om Salling eller Salling Group, så læs mere på deres hjemmeside her.
Adresse

Søndergade 27
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 12 18 00


Åbningstider

Mandag - fredag 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 10.00 - 18.00


 


Website

Sallings Website


Salling
Salling