Sinnerup - Aarhus


Sinnerup er en dansk livsstilsbutik. Her i dette smukke univers, som du oplever så snart du træder ind i deres butikker, finder du alt indenfor bolig, møbler og mode. Hvad end du søger til indretningen til din bolig, skal du nok finde det hos Sinnerup. I Aarhus finder du den inspirerende boligbutik beliggende centralt i hjertet af Aarhus på adressen Skt. Clemenstorv 10.

Rundt omkring i landet finder man flere forskellige Sinnerup butikker, og i skrivende stund findes der Sinnerup i hele 12 forskellige byer samt to butikker i Tyskland. Butikken er en dansk kæde, som åbnede dørene op for sin første butik i Holstebro i 1971 af ejeren Poul Sinnerup.

De vigtigste egenskaber hos Sinnerup er livsstil, kvalitet og design, hvilket det har været siden deres første butik åbnede i 1971, hvilket betyder det i skrivende stund snart er 50 år siden butikken åbnede dørene for første gang. I dag er konceptet stadig det samme, og disse tre egenskaber præger i høj grad butikkerne, hvor man helt sikkert vil opleve disse egenskaber. Hos Sinnerup bestræber de sig på at præsentere dig for det bedste indenfor livsstil og boligindretning, og de har noget for enhver smag. Her er det altid muligt at komme forbi til at købe din næste investering til boligen eller blot få inspiration til din indretning.

Ønsker du at tjekke deres varer ud på nettet, eller måske få inspiration til din indretning og dine fremtidige køb, så kan du tjekke deres hjemmeside ud, hvor du kan se alle deres flotte produkter. På deres hjemmesiden findes en hel sektion med inspiration, så det er helt sikkert værd at tjekke ud, hvis du er vild med boligindretning.

Hos Sinnerup beskriver de, at de har overraskende skarpe priser, ingen dyre mellemled og eget dansk design i tidens trend. Så hvis du er vild med dansk design til gode priser, så skal du helt sikkert handle hos Sinnerup.

Derudover er Sinnerup et sted, hvor du altid får en god service. Her er det nemligt vigtigt, at du har en god fornemmelse af kvalitet i maven, når du forlader deres butikker. Her er det både vigtigt, at du får kompetent vejledning og at personalet tager sig tid til dig som kunde. Når du træder ind i butikken, bliver du præsenteret for tidens aktuelle trends. Så hvad end du leder efter en ting til dig selv eller måske en gave til dem, du har kær, så er Sinnerup et godt sted at lede efter netop dette.

Hos Sinnerup sørger de for at fornye sig og holde sig opdateret på de nyeste trends, så der altid er noget nyt at spotte i deres butikker. Denne fornyelse gør, at du bliver mødt af et foranderligt udvalg, som både skifter efter sæson, trends, farver og deres mavefornemmelse for udviklingen.

At besøge Sinnerup er et godt valg for dig, der søger at fornye din bolig. Hvad end du er vild med de nyeste trends, dansk design eller blot søger inspiration, så er dette stedet, hvor du finder netop dette. Ydermere er priserne skarpe, så selvom du er studerende, kan du sagtens finde noget for dig i deres butikker.
Adresse

Skt. Clemenstorv 10
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 87 46 44 00
Email: aarhus@sinnerup.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Første søndag i måneden: 11.00 - 16.00


Website

www.sinnerup.dk