NIELSENs - Aarhus


Hvis du ønsker at besøge en butik, hvor du både finder tøj til dame, herre og teenagere, så er NIELSENs det rette sted at besøge. Her finder du desuden også konkurrencedygtige priser, hvilket er særligt fordelagtigt for dig som studerende, som ønsker at spare lidt penge. NIELSENs er en familieejet tøj virksomhed, som har eksisteret siden 1961 under navnet “Jørgen og Jørgine” og skiftede i 2006 navn til NIELSENs. NIELSENs i Aarhus finder du placeret på adressen Finlandsgade 17 i Storcenter Nord.

Hos NIELSENs forhandler de både egne mærker, som de selv beskriver som være populære kvalitetsmærker, men derudover også en række populære mærke fra eksterne leverandører. Når du træder ind i én af NIELSENs butikker vil du straks opleve nogle af deres kerneværdier, som blandt andet er at tilbyde deres kunder et stort udvalg af moderne kvalitetstøj til hele familien.

Denne butikskæde har været i vækst igennem årene og består i skrivende stund af hele 18 butikker fordelt rundt omkring i landet og størstedelen af disse butikker er at finde i Jylland og på Fyn. Deres butikker er placeret på attraktive placeringer i blandt andet storcentre, hvilket gør det nemt for dig at komme et smut forbi og tjekke deres butik ud.

Hvis du ikke befinder dig i nærheden af én af NIELSENs mange butikker, er det helt klart også værd at tjekke deres webshop ud. Her finder du deres populære varer og et stort udvalg, som gør det nemt for dig at finde tøj, som falder i netop din smag.




Adresse

Finlandsgade 17
8200 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 63 10 99 57


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for de enkelte butikkers åbningstider.


Website

https://nielsens.dk/