Samsøe Samsøe - Aarhus


Skal man beskrive butikken Samsøe Samsøe kort, kan det beskrives som værende et international varemærke forankret i skandinavisk enkelhed. Her sælger de altså skandinavisk enkelt mode i alle deres butikker og i deres webshop til alle deres moderigtige kunder, som værdsætter godt design og kvalitet. Du finder blandt andet Samsøe Samsøe i Aarhus på adressen Klostergade 15, hvor du kan blive inspireret af den nyeste mode.

Butikskæden startede tilbage i 1993 og blev grundlagt af brødrene Samsøe med deres første lille butik i latinerkvarteret i København. Til en start solgte de kun smykker men blev senere udvidet til at også sælge t-shirts og strik som var primært til mænd. I 2000 blev Samsøe Samsøe opkøbt og blev forvandlet til et international modehus, hvor der var fokus på moderne tøj, fodtøj og accessories til både mænd og kvinder. 

Stilen kan bedst beskrives som have en rod i den skandinaviske kulturarv. Dette kan beskrives som en æstetisk stil i stil med københavnsk streetstyle og skandinavisk ånd. Samsøe Samsøe beskriver selv sin stil som værende minimalistisk, prismæssigt overkommelig og let tilgængelig stil. Lyder dette som noget for dig? Eller søger du blot inspiration til din personlige stil? Så skal du helt sikkert tjekke Samsøe Samsøe ud.

Hvis du ønsker at tjekke Samsøe Samsøe stilen ud på de sociale medier, så kan du med fordel tjekke deres Instagram profil, hvor de jævnligt deler billeder af deres nyeste styles. Disse æstetiske billeder vil helt klart pynte på din tidslinje på Instagram.

Hvis du skal ud og shoppe sammen med veninderne, så skal I helt sikkert besøge Samsøe Samsøe, hvor I finder den nyeste skandinaviske mode til overkommelige priser.
Adresse

Klostergade 15
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 35 28 51 03


Åbningstider

Tjek åbningstiderne for de enkelte butikker her.


Website

www.samsoe.com