Barer i

Skal du have en god øl, et spil billard eller vil du bare se sport i hyggelige omgivelser og i godt selskab? Så er du kommet til den rette kategori. For her har vi samlet de bedste barer fra Odense. Du kan her sortere barerne efter, hvor billig deres øl er og hvor godt Studenterguiden.dk synes om baren. Når du har fundet en spændende bar kan du få udvidet information om den. F.eks. kan du se billeder fra mange af barerne, vores bedømmelse af baren i detaljer samt meget mere.

 

Tilføj din bar

Ønsker du at få din bar tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din bar gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din bar gratis online her

  • Baren Odense

    Baren Odense

    Det nye stamsted for studerende! Der er kommet en ny bar i Odense, og den bliver helt sikkert det nye stamsted for studerende. Så hvis dig og dine studiekammerater mangler et nyt stamsted, så læs med her! ”Baren” i Odense giver de studerende hvad de vil have – billig øl og bordfodbold. Her er hverdag en fredagsbar. Massér af muligheder…

  • Skandsen

    Skandsen

    Skandsen er et hyggeligt lille værtshus som du finder på Nyborgvej 24. Her finder du den ægte værtshusstemning, med mulighed for at spille billard, rafle og selvfølgelig fortælle røverhistorer til vennerne.Når du træder ind af døren, er det som at komme ind i en helt anden verden, hvor tiden nærmest har stået stille. Her er…