Trend Of Hair

Trend Of Hair


Trend Of Hair er en af de mest succesfulde og respekterede frisører i Odense. Du må ikke snyde dig selv for Trend Of Hairs fantastiske stykke arbejde og helt igennem gode service.

Trend Of Hair er en af de mest succesfulde og respekterede frisører i Odense. Du må ikke snyde dig selv for Trend Of Hairs fantastiske stykke arbejde og helt igennem gode service.

Trend of Hair åbnede den første salon i 1995, og har siden udviklet sig til flere saloner i Odense. Hvis du selv bor i Odense eller omegn, så der er rig mulighed for at besøge en af dem når det passer dig. Salonerne ligger på Vestergade og i Tarup Centeret. Så find den salon der passer dig bedst eller skift ud i mellem dem, som det passer dig. Der bliver ydet den samme lige gode service i alle Trend Of Hairs saloner. Det er tydeligt, at det er dig der er i fokus og det er dine ønsker der bliver sat højest. Som kunder er du i centrum, og derfor sørger deres dygtige og kompetente frisører altid for, at du bliver glad for din behandling og dit resultat, da dine ønsker er i fokus.

Salonen har nok nogle af de mest vindende frisører igennem de sidste 16 år. Med både titler som Fyns mester, Danmarks mester, og Nordisk mester, samt Årets Frisør Award i Danmark, har de virkelig bevidst hvad de kan. Samtidig lever de op til deres gode ry om, at være en af de bedste frisører i Odense. I 2009 vandt de prisen for Salon Leadership, som blev uddelt af organisationen Global Salon Business Award i Los Angeles. I salon trend Of Hair går de ikke på kompromis og vil kun have de bedste og mest kompetente medarbejdere, der vil gøre alt for at tilfredsstille dig.

Deres inspiration bliver hentet i de store modemetropoler, Berlin, Milano, Paris, New York og især London. Derfor har Trend of Hair også samlet de bedste frisører til deres butikker, da kunderne kun fortjener det bedste. Det kan blive dig, det eneste du skal gøre er, at kontakte dem. Dette kan du gøre enten på deres hjemmeside, via telefon eller via mail. Alle disse informationer finder du ude i menuen til højre. Udover at du har mulighed for, at lave en online booking på deres hjemmeside er det også muligt at se priser, samt få mere information omkring de forskellige saloner her i Odense.

Hos Trend of Hair er der gode penge at spare på din frisør regning, hvis du er studerende. Du får nemlig hele 20% på behandlinger, hvis du kan vise et gyldigt studiekort. Ydermere kan du spare helt op til 40%, hvis du ønsker at få foretaget en behandling af en junior frisør, som er en elev. Her kan du nemlig spare 40% på en vask, klip og føn og hele 25% på farve/refleks behandling.

Trend of Hair vil gerne kendetegnes og genkendes på deres udsøgte service, den gennemførte kundeoplevelse, samt deres håndværksmæssige kvalitet. Deres vigtigste mål er, at skabe de bedste resultater i samspil med dig, din personlighed og ikke mindst med inspiration fra de nyeste tendenser og modefænomener. Så skynd dig at booke en tid i dag, det vil både dig og dit hår takke dig for.

Lyder Trend of Hair som en frisørsalon netop for dig? Så tjek deres hjemmeside ud allerede i dag eller send e mail, hvis du ønsker at vide mere.


Studenterrabatter

20 % rabat på alle klipninger ved forvisning af gyldigt studiekort.
Kontakt info

Trend of Hair, Vesterbro Telefon: 66 12 07 70


E-mail: vesterbro@trendofhair.dk


Trend of Hair Tarup Centeret Telefon: 66 16 16 75


E-mail: tarup@trendofhair.dk


Åbningstider

Kontakt den enkelte salon for åbningstider.


Website

TOHs Website


Trend Of Hair
Trend Of Hair
Trend Of Hair
Trend Of Hair