LS Coiffure

LS Coiffure


Centralt placeret i Odense finder du LS Coiffure, som er en af Odenses mest vellidte frisørsaloner. Her sørger indehaveren Sanne og hendes to dygtige kollegaer for, at du altid er garanteret en behandling udover det sædvanlige. Uanset om du ønsker en komplet makeover af dit hår, eller blot ønsker pandehåret justeret, går LS Coiffure ind til opgaven med stor respekt for dit hår. Personalet har mange års erfaring og holder sig løbende ajour med de nyeste teknikker og trends inden for faget via kurser i ind- og udland.
Hvorfor vente? Bestil online med studierabat!

Alle dage er gode hårdage hos LS Coiffure
Hver er dag er en god dag for personalet hos LS Coiffure! Alle som en elsker deres job, og glæder sig til at give din som kunde en suveræn behandling i en afslappet atmosfære - det skal være lækkert at gå til frisøren. Salonen er indrettet så du kan slappe af med en kop latte, te og finde inspiration i en lang række af kendte blade og magasiner. Flere af kunderne kommer fra Sjælland og Jylland og får ordnet deres hår mens de er på besøg hos venner eller familie - det siger i dén grad noget om kvaliteten af salonen.

Kreativitet er et must

Går du med tanker om, at der skal ske noget nyt er LS Coiffure det oplagte valg. Her rådgives du ud fra dine ønsker, din personlige stil og din personlighed - og selvfølgelig, hvor meget tid du skal bruge på evt. pleje og opsætning i det daglige. En ny frisure er ikke noget man lige gør, og derfor går LS Coiffure meget op i, at du er helt klar over, hvad du kan forvente af din nye frisure. Som en del af pakken anvender LS Coiffure kun de bedste produkter på markedet. Ønsker du at forkæle dig selv yderligere, har du mulighed for at købe de lækre produkter i salonen og tage med hjem. Her rådgiver personalet dig grundigt i, hvad du skal huske og ikke mindst, hvad du kan forvente - intet hår er ens. Produkterne er økologiske og er udviklet med respekt og omtanke for miljøet.
30 % studierabat på din næste klipning?

Studenterguiden.dk har ikke kunnet finde én eneste utilfreds kunde, som har fået en behandling hos LS Coiffure - tværtimod! En centralt beliggende salon med flotte lokaler, dygtigt og kreativt personale og priser som alle har råd til gør, at LS Coiffure er det oplagte valg til dit næste frisørbesøg! At du samtidig kan få ikke mindre end 30 % studierabat på klipninger og 20% på farvninger, gør ikke valget sværere. 
Adresse

Vesterbro 90
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6612 2309
E-mail


Åbningstider

Åbningstider:
Mandag: 8-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-19
Lørdag: 8-12


Website

LS Coiffure's websiteLS Coiffure
LS Coiffure
LS Coiffure
LS Coiffure