Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven


Bryggeriet Flakhaven har til huse i rådhuset på torvet midt i Odense. Bryggeriet er en god blanding af café, pænere værtshus og en uformel, men god restaurant. Om sommeren har Bryggeriet et dejligt solbeskinnet serveringsområde på Flakhaven.

Mikrobryggeri

Som mikrobryggeri er vores hjemmebryggede øl naturligvis centrum for alt, hvad vi laver. Vi serverer en fantastisk pilsner, en overgæret ale samt månedens øl. Med inspiration fra alverdens mangfoldige ølsorter brygger vi hver måned en helt specielt månedsøl - chokoladestout, weissbier, julebryg eller firekornøl for blot at nævne et par eksempler.

Månedens øl

Månedens øl anmeldes hver måned af en eller flere kendte danskere i Bryggeriernes egen avis, der også fungerer som menukort.

Menukortet

Bryggeriet er mere end øl. Det er også enkel, men udsøgt mad, der klæder smagen af malt og humle. Blandt de mange fristelser på menukortet finder du spareribs, peberbøf, unghanebryst og helstegt culottesteg. Desuden tilbyder bryggerierne mindre retter, der egner sig godt til en frokost eller som forret. I Odense har vi også et godt udvalg af smørrebrød og en meget populær frokostplatte på menukortet.
Adresse

Flakhaven 2
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 02 99
E-mail: info@flakhaven.dk


Åbningstider

Søndag - tirsdag: lukket
Torsdag: 12.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 02.00


Website

Bryggeriet Flakhaven's websiteBryggeriet Flakhaven
Bryggeriet Flakhaven
Bryggeriet Flakhaven
Bryggeriet Flakhaven