Blomsten & Bien

Blomsten & Bien


Blomsten & Bien har åbent torsdag, fredag og lørdag og er et rigtigt hyggeligt sted at besøge, når du skal have et break fra bøgerne og opgaverne. På Blomsten & Bien er stemningen altid afslappet og du kan sammen med de andre gæster hygge dig med bordfodbold, dart, rafling og selvfølgelig en svingom på dansegulvet. Musikstilen dikteres af husets DJ, som gerne både spiller de gode gamle danske, men også udenlandske hits. Du er som gæst meget velkommen til at komme med ønsker til musik, og der er rig mulighed for at lave de forbudte trin på dansegulvet! Skynd dig at booke et bord HER!

Privatfester & bordfodbold

Blomsten og Bien kan også finde på at åbne på andre dage. Ofte oplagte, som i ferier og på helligdage. Har du lyst til at holde en privatfest i Blomsten og Biens hyggelige omgivelser, så er dette heller intet problem, bare du kan samle mindst 20 folk.

Hver torsdag kl. 22 er der bordfodboldturnering med gode præmier og godt selskab og hygge.

Der er rig mulighed for at holde din fest hos Blomsten og Bien. Om det så er fødselsdag, svendegilde, studiefest, fodboldafslutning eller hvad I nu kunne finde på, så kan de helt sikkert finde på noget godt til jer.
Smid en mail til info@blomstenogbien.nu, og find ud af hvad der kan lade sig gøre!

Mere om både blomsten og bien

Hos Blomsten og Bien er hyggen i højsædet. Det har alle de fede elementer af et hyggeligt sted, men uden at blive plat og under lavmålet, hvor andre natklubber nogle gange falder i. Musikken er fra 80'er og 90'erne og af den type, som langt de fleste elsker at feste til. Indretningen er også i hyggens tegn. Rustik, behagelig og farverig. Er det ikke nok med de venlige bartendere, søde gæster og det gode udvalg i baren, så er der yderligere underholdning i form af bordfodbold, dart, rafling og numre i baren. Ofte finder du folk i alderen 25 - 35 på Blomsten og Bien og Studenterguiden erfarer, at der ofte er mange udvekslingsstudenter, hvilket absolut gør Blomsten og Bien til et endnu mere underholdende sted at være. Torsdag og fredag er aldersgrænsen 18 år og lørdag skal du være 20 år for at komme ind på Blomsten og Bien og der skal altid forevises ID.

Samarbejde: Vi samarbejder gerne med både festudvalg, Rustursudvalg mv. Så kontakt os for at høre hvad vi har at tilbyde eller bestil bord(e) her!
Adresse

Overgade 45-47
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 26 11 76 58

E-mails: info@blomstenogbien.nu


Åbningstider

Torsdag: 22.00 - 03.00
Fredag: 22.00 - 05.00
Lørdag: 22.00 - 05.00


Website

Blomsten & Bien's WebsiteBlomsten & Bien
Blomsten & Bien
Blomsten & Bien
Blomsten & Bien