Bellacci Frizisto

Bellacci Frizisto


Bellacci Frizisto er én af Odenses mest populære frisørsaloner - og med god grund. Hos Bellacci får du ud over en yderst kompetent og unik klipning, også en helhedsoplevelse.
Bellacci har været én af de mest populære saloner i Odense siden 1999, hvilket også siger noget om kundeoplevelsen hos Bellacci, idet eksisterende kunder kommer tilbage og nye strømmer til. Dette gjorde at Bellacci i 2004 måtte flytte til nye og større lokaler. I dag finder du Bellacci på Vestergade 102, i deres 240 m2 store og velindrettede lokaler.

Du får studievenlige priser hos Bellacci! Book en tid hos Bellacci her

Oplevelsen

Som nævnt, får du hos Bellacci en helhedsoplevelse. Når du træder ind, starter du i Bellaccis designfyldte lounge, hvor du kan slappe af og læse dagens avis. Du kan også bevæge dig op i kaffebaren og få dig en latte, cappucino eller kaffe, alt efter hvad humøret er til. Skulle du være shoppe lysten, har Bellacci også et shopping space, hvor du kan finde nogle af de bedste hårprodukter på markedet, her forhandles kvalitetsprodukter fra Kerastase, Redken og GHD. Du kan også købe dit favorit-produkt på web-shoppen, til en favorabel pris. Køb produkter her.

Klipningen

Bellacci har ansat nogle af Odenses bedste frisører. Dette både i forhold til uddannelse og kurser, men ikke mindst med en masse praktisk erfaring. Dette kombineret gør, at frisørerne hos Bellacci er yderst kundige til at vejlede dig og hjælpe dig til en unik og smuk frisure - en som alle andre ikke også nødvendigvis bærer rundt på. Servicen er helt i top og man føler sig hurtigt afslappet, tilpas og godt behandlet i Bellaccis smukke salon. De flotte priser gør at selv studerende kan være med, og hvem fortjener ikke lidt luksus.

En af Odenses absolut bedste frisørsaloner på alle områder: Her får du unikke kvalitetsklipninger, en helt igennem fantastisk service, hyggelige og stemningsfulde lokaler, ekstra services og skøn kaffebar - kan det blive bedre? Vi har på Studenterguiden.dk kun fundet rosende ord om Ballacci, og vi anbefaler på det varmeste salonen. Du kan booke en klipning og opleve Bellacci selv på telefon: 66 19 25 10 eller online ved at klikke her.

Hvad venter du på - bestil en tid med det samme!
Bellacci Frizisto


Adresse

Vestergade 102
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 19 25 10


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.30
Lørdag: 09.00 - 13.00
Søndag: Lukket


Website

Bellaccis WebsiteBellacci Frizisto
Bellacci Frizisto
Bellacci Frizisto
Bellacci Frizisto