LA Tequila Bar - Odense

LA Tequila Bar - Odense


LA Bar er en blanding af et diskotek og en cocktail bar, som er lokaliseret tæt på gågaden i Vintapperstræde. Natklubben er derfor placeret i hjertet af Odense og her samles mange unge mennesker, for at hygge sig og danse til den lyse morgen. LA Bar tilbyder dig en rigtig hyggelig stemning og afslappet atmosfære med god musik. Selve LA Bar er udsmykket og indrettet som en slags ferie-resort ligesom Los Angeles (LA).

Der er flotte farver og charmende udsmykninger på væggene. En bambus-flettet bar, surf-boards, speedbåde og sand på gulvet i den bagerste bar. Derfor er stedet et besøg værd og adskiller stedet fra andre gå i byen steder i Odense. Musikstilen varierer fra svedige danse hits til danske klassikere, men LA Bar spiller altid musik, så dansegulvet er altid fyldt. Med et besøg hos LA Bar er du garanteret en god bytur i selskab med dine venner. LA Bar er altid velbesøgt og meget populær blandt unge i det Odenseanske byliv.

På drinkskortet har LA Bar et stort udvalg af både cocktails, udenlandske øl, velskænket fadøl og shots. LA Bar fører de mest populære spiritus flasker, og du kan altid spørge bartenderne, om de kan lave din specielle yndlingsdrink. Personalet er altid smilende, hvilket bidrager til den altid gode atmosfære. De vil gøre sit bedste, for at give dig den bedste service.

Skal du holde fest?
Der er tit tema-fester eller VIP arrangementer på LA Bar, så hvis du vil feste et hyggeligt og fedt sted i hjertet af Odense, så er LA Bar ikke til at komme udenom.
Skal du holde en stor fest med studiet, eller mangler I bare en god fredagsbar, tilbyder LA Bar særaftaler til studerende. Kontakt odense@latequilabar.dk for at lave et studiesamarbejde!

Er du til festlig musik, god atmosfære og rimelige priser i baren? Så er LA Bar helt sikkert et besøg værd.
Adresse

Vintapperstræde 51
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 20 24 14 07
E-mail: odense@latequilabar.dk


Åbningstider

Onsdag: 19.30 - 04.00
Torsdag: 22.00 - 04.00
Fredag - lørdag: 22.00 - 05.00


Website

LA Bar's WebsiteLA Tequila Bar - Odense