LA Tequila Bar - Odense

LA Tequila Bar - Odense


Befinder du dig i hjertet af HC Andersens by, og leder du efter et sted at fortsætte den sene aften, er LA Bar hvad du leder efter. Om du vil fortsætte din aften på cocktailbar med gode tilbud og drinks efter din smag, eller et diskotek hvor du kan hygge dig, og danse til den lyse morgen, kan du finde begge dele her. Natklubben er placeret i hjertet af Odense på Vintapperstræde 51, dog skal du holde hovedet lavt for at finde den, da den er gemt væk i kælderen.

Når du skridt for skridt bevæger dig ned i kælderen, vil de flotte farver og charmerende udsmykninger på væggene, få dig til at glemme, at du befinder dig i Danmark. Baren er indrettet efter et Los Angeles ferieresort og du kan se en bambus-flettet bar, surfboards, speedbåde og sand på gulvet i den bagerste bar. Derfor er stedet et besøg værd og anderledes fra andre steder at gå i byen i Odense.

Musikstilen varierer fra svedige dansehits til danske klassikere, men LA Bar spiller altid musik, så dansegulvet er fyldt. Med et besøg hos LA Bar er du garanteret en god bytur i selskab med dine venner. LA Bar er altid velbesøgt og meget populær blandt unge i det Odenseanske byliv.

På drinkskortet har LA Bar et stort udvalg af både cocktails, udenlandske øl, velskænket fadøl og shots. I ægte West-coast-stil, serverer de i baren både husets tequila, luksus tequila, og premium tequila og et must-have når du besøger baren, er at afprøve nogle af deres mange tequila shots. LA Bar fører de mest populære spiritus flasker, og du kan altid spørge bartenderne, om de kan lave din specielle yndlingsdrink. Personalet er altid smilende, og de vil gøre sit bedste, for at give dig den bedste service.

Ønsker du lidt ekstra til din bytur, tilbyder L.A. Tequila bar en skattejagt, der vil gøre din aften endnu mere interessant. For 149,- får du et skrabekort, der indeholder 8 drinks, hvilket er med til at starte din bytur med den rigtige stemning. Er du til spontanitet og kan du lide at afprøve nye drinks, er skattejagten derfor en god - og billig -  måde at få gang i aftenen.

Skal du holde fest?

Der er tit tema-fester eller VIP arrangementer på LA Bar, så hvis du vil feste et hyggeligt og fedt sted i hjertet af Odense, så er LA Bar ikke til at komme udenom.

Skal du holde en stor fest med studiet, eller mangler I bare en god fredagsbar, tilbyder LA Bar særaftaler til studerende. Kontakt odense@latequilabar.dk for at lave et studiesamarbejde!

Er du til festlig musik, god atmosfære, nye bekendtskaber og premium tequila? Eller er du typen der ikke kan få nok af ferie, og foretrækker beach-party hele året? Så er LA Bar helt sikkert et besøg værd. Kom forbi næste gang du er i HC Andersens barndomsby, og benyt dig af nogle af husets til tider vilde tilbud. Få for eksempel dobbelt op på alle drinks torsdag, og dobbelt op fredag og lørdag før kl 24.00. Du vil få en bytur, der får dig til at længes efter flere.
Adresse

Vintapperstræde 51
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 20 24 14 07
E-mail: odense@latequilabar.dk


Åbningstider

Torsdag: 20.00 - 02.00
Fredag: 20.00 - 05.00
Lørdag: 20.00 - 05.00
Åbent alle dage før en helligdag.


Website

LA Bar's WebsiteLA Tequila Bar - Odense