Pub 47

Pub 47


Opkaldt efter husnummeret ligger Pub 47 i netop Kongensgade 47. Stedet har bestået siden sidste århundrede og ser ud til at være kommet for at blivegen.

Den gamle ejendom rummer en atmosfære der ikke er til at tage fejl af. Højt humør og masser af hygge. Det er en af de få tilbageværende beværtninger i Odense hvor man stadig må ryge uden at blive forvist til en rygekabine eller gå udenfor.

Der er altid fuldt hus i weekenden, så hvis du vil i baren skal du kunne tåle at stå tæt sammen med andre. når du når frem til baren kan du glæde dig over rigtig gode og studievenlige priser på øllerne. Så bare inviter vennerne med i byen og start på Pub 47. Så kan du nyde en kold i skyggen, for som de siger på pubben: ”Her går solen aldrig ned!”

Hvis du vil have en lille en inden fodboldkampen, koncerten eller måske starte din bytur et godt sted, så start på Pub 47. Der er ofte live musik, som blandt andet et rigtig godt Kim Larsen cover band. Og her synger folk gerne med på sangene så det kan høres langt ud i gågaden.

Få en god historie af bartenderen eller fyr selv en af til stamgæsterne.

Om sommeren er der også udeservering så du kan nyde at se livet passere i gågaden mens øllerne langsomt forsvinder i mørket.

Sving ind forbi Pub 47 med det karakteristiske gammeldags hængeskilt bestil dig en øl eller et shot og hils fra Studenterguiden. Der er åben alle dage fra morgen til aften.

Studenterguiden anbefaler at du prøver noget gammelt og holdbart. Pub 47 er værd at prøve og du risikere at blive fan af den hyggelige atmosfære. Det er en af de mest prisværdige værtshuse, som har plads til alle aldersgrupper og typer. Og så er prisniveauet også lige til en studerendes pengepung.

Husk at hilse fra Studenterguiden!
Adresse

Kongensgade 47
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 51 81 47 47


Website

Pub 47's websitePub 47