Salon Pernille Bjørn

Salon Pernille Bjørn

Velkommen til de studerenes absolutte favorit salon i Odense. Salonen oser af hygge og professionalisme. Nille, som i sin tid var med til at starte Made By - Bjørn & Mogensen, er gået solo og har skiftet navn til Pernille Bjørn. Derudover er også Pernille, Jeanette, Signe og Stephanie ansat som frisører hos Salon Pernille Bjørn. De fem dygtige frisører har tilsammen hele 29 års erfaring, og sammen udgør de et fantastisk team. En overkommelig pris og høj kvalitet har altid været kodeordet hos Pernille Bjørn.


Nille udtaler: ”For mig er det rigtig vigtigt at kunden føler sig i centrum og godt forkælet når de sætter sig i stolen hos os.”

Hos Salon Pernille Bjørn elsker de kreative udfordringer og der er plads til alle, lige meget om du vil have klassisk hår, eller vilde farver og klipninger. Du er altid sikret den bedste vejledning hos Salon Pernille Bjørn, og de dygtige frisører er opdateret på de nyeste teknikker som balayage og ombre farvninger. Nille er desuden en del af skønhedsteamet i Ugeavisen Odense, hvor hun deler tips og tricks. 

Vil du også nyde godt af den fine studierabat - Bestil tid allerede nu. 

Ønsker du at få skræddersyet din frisure, er du hos Pernille Bjørn i rigtig gode hænder, de professionelle frisører hjælper dig med at finde hvad der passer til netop dig, dit hår og dit budget, så du går derfra med det hår du altid har drømt om. Hos Salon Pernille Bjørn bruges farver uden PPD og ammoniak, så dit hår ikke skades unødvendigt, og der forhandles udelukkende luksuriøse produkter fra Kevin Murphy, uden unødvendigt parfume og parbener.

Mangler du at få spidserne klippet til, skal pandehåret have en tur eller ønsker du råd og vejledning, står de søde frisører hos Pernille Bjørn til rådighed. De flotte anmeldelser på deres Facebook side viser, at dette er en særdeles populær salon. De fornuftige priser, de mange lækre behandlinger og ikke mindst de smilende frisører, gør at denne salon er i en klasse for sig.

Vis dit studie kort og få 15% på klip og 10% på farve - bestil tid online herunder

Klip

 
Spar 15% på din klipning ved visning af gyldigt studiekort  
Dameklip 520 kr
Herreklip 395 kr
Gentlemanklip (1. klipning 360 kr, derefter ved klip indenfor 3 uger) 250 kr
Barn 0-10 år 260 kr
Teenagers 11-15 år 380 kr

Relaterede rabatter

Få 10% studierabat hos Salon Pernille Bjørn


Bestil tid online


Adresse

Læssøegade 3
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6360 4030
Email: mail@pernillebjoern.dk


Åbningstider

Man:   Lukket
Tirs:   09:00    -    17:00
Ons:   10:00    -    20:00
Tor:    08:00    -    16:00
Fre:    08:00    -    15:00
Lør:    08:00    -    12:00 (dog ikke altid)


Website

Salon Pernille Bjørn's websiteSalon Pernille Bjørn
Salon Pernille Bjørn
Salon Pernille Bjørn
Salon Pernille Bjørn