Salon Pernille Bjørn

Salon Pernille Bjørn


Velkommen til de studerendes absolutte favoritsalon i Odense. Salonen oser af hygge og professionalisme. Nille, som i sin tid var med til at starte Made By - Bjørn & Mogensen, er gået solo og har skiftet navn til Pernille Bjørn. Derudover er også Pernille, Majse, Josefine, Signe og Stephanie ansat som frisører hos Salon Pernille Bjørn. De fem dygtige frisører har tilsammen hele 55 års erfaring, og sammen udgør de et fantastisk team. En overkommelig pris og høj kvalitet har altid været kodeordet hos Pernille Bjørn.

Ønsker du at se nogle af deres flotte resultater fra salonen, kan du tjekke det ud på deres Instagram.

Når du træder ind ad døren til salonen hos Pernille Bjørn, føles det som om du træder ind i en stue, hvor du straks føler dig velkommen. Den afslappet atmosfære, de søde frisører og stemningen i salonen gør, at man føler sig hjemme i denne uformelle stemning. Salonen velkommer alle aldersgrupper, hvad end det er børn, studerende, pensionister – så er der plads til alle her!

Som studerende er det ekstra fordelagtigt at vælge salonen her, når du gerne vil klippes. Du får nemlig 10% på klip og farve med gyldigt studiekort. Hvis du ønsker at spare yderligere, kan du blive klippet af eleven i salonen, Josefine, hvor du får hele 50% rabat på klip og farve. Dog kan denne rabat ikke kombineres med andre rabatter. Klipningen af eleven sker under vejledning af de uddannet, og der er sat ekstra tid af til denne behandling, så du er sikker på, at du bliver tilfreds med din nye frisure. Hvis du ønsker at bestille en tid hos deres elev, så ring på telefon 63 60 40 30, for at bestille en tid.

Ring ind og få en tid hos af deres elev, Josefine, og få 50 % i rabat på klip og farve!

Nille udtaler: ”For mig er det rigtig vigtigt at kunden føler sig i centrum og godt forkælet når de sætter sig i stolen hos os.”

Hos Salon Pernille Bjørn elsker de kreative udfordringer og der er plads til alle, lige meget om du vil have klassisk hår, eller vilde farver og klipninger. Du er altid sikret den bedste vejledning hos Salon Pernille Bjørn, og de dygtige frisører er opdateret på de nyeste teknikker som balayage og ombre farvninger, som de også er særligt kendt for. Derudover holder frisørerne i salonen sig jævnligt opdateret på de nyeste trends ved at deltage i kurser. Nille er desuden en del af skønhedsteamet i Ugeavisen Odense, hvor hun deler tips og tricks. Yderligere er Pernille ved siden af salonen teknikker i Icon Hairspa. Her underviser hun i klip, farve og produktviden, hvor hun også laver shows rundt omkring i landet. Det er tydeligt, at hun har mange dygtige kompentencer indenfor frisørverdenen, som helt klart er noget, som er værd at opleve, så tag et smut forbi salonen.

Vil du også nyde godt af den fine studierabat - Bestil tid allerede nu. 

Ønsker du at få skræddersyet din frisure, er du hos Pernille Bjørn i rigtig gode hænder, de professionelle frisører hjælper dig med at finde hvad der passer til netop dig, dit hår og dit budget, så du går derfra med det hår du altid har drømt om. Hos Salon Pernille Bjørn bruges farver uden PPD og ammoniak, så dit hår ikke skades unødvendigt, og der forhandles udelukkende luksuriøse produkter fra Kevin Murphy, uden unødvendigt parfume og parbener.

Mangler du at få spidserne klippet til, skal pandehåret have en tur eller ønsker du råd og vejledning, står de søde frisører hos Pernille Bjørn til rådighed. De flotte anmeldelser på deres Facebook side viser, at dette er en særdeles populær salon. De fornuftige priser, de mange lækre behandlinger og ikke mindst de smilende frisører, gør, at denne salon er i en klasse for sig.


Studenterrabatter

10% studierabat, hvis du medbringer gyldigt studiekort.


Relaterede rabatter

Få 10% studierabat hos Salon Pernille BjørnAdresse

Læssøegade 3
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 60 40 30
E-mail: mail@pernillebjoern.dk


Åbningstider

Man:   Lukket
Tirs:   08:00    -    20:00
Ons:   09:00    -    20:00
Tor:    08:00    -    20:00
Fre:    08:00    -    15:00
Lør:    08:00    -    12:00 


Website

Salon Pernille Bjørn's websiteSalon Pernille Bjørn
Salon Pernille Bjørn
Salon Pernille Bjørn
Salon Pernille Bjørn