City Club

City Club


Er du typen der gerne vil spille pool eller andre former for spil, når du er i byen? De kan godt være svære at finde, da der ikke findes specielt mange af den slags ”spillesteder” mere. Dog er der et sted som City Club i Odense. Det er en hyggelig bar med rimelige priser og masser af poolborde. Et meget studievenligt sted. Du finder City Club i hjertet af Odense på Klingenberg lige ved siden af Magasin. City Club i Odense finder du på adressen Klingeberg 14.

På City Club finder du alle former for spil pool, kegle billard, flippermaskine, bordfodbold, rafling og dart. En rigtig hyggebar med god plads til de mange poolborde, cocktails og billige øl. På City Club Odense finder du tre poolborde, tre kegleborde samt to dartbaner. Ud over dette er det også muligt at følge sportsbegivenheder på City Clubs TV.

Som studerende med gyldigt studiekort, er der gode rabatter at hente på bordleje på City Club. Desuden kan du på deres website finde tilbud på bordpakker og drikkevare. Derudover er der ofte konkurrencer og små fordele at indhente, ved at downloade deres app. Hvis du ønsker at vide mere om deres aktuelle tilbud, kan du med fordel tjekke dette ud på deres hjemmeside.

Hvis du mangler et sted, hvor du kan foretage dig noget aktivt med vennerne, en date eller måske din kæreste, så kan I med fordel besøge City Club. Her har I mulighed for at spille forskellige spil sammen, hvad end det er pool, bordfodbold eller noget helt tredje. Her har I altså mulighed for at udfordre jer selv og hinanden i diverse spil og aktiviteter, som helt klart er hyggeligt at foretage sig, hvad end det er med vennerne eller med en date.

På City Club kan du også forvente, at bordfodbold-bordet står altid klar, Sport af alle slags på vores fjernsyn samt Fodbold, Formel 1, Tour de France, Snooker, Ishockey, Tennis mm. City Club er med andre ord stedet for dig, der elsker sport og hygge i selskab med gode venner og kollegaer!

Hvis du besøger City Club ofte kan du med fordel benytte dig af deres tilbud med klippekort til øl. Her har du mulighed for at spare penge på øl, hvilket helt sikkert er en fordel, hvis du er typen der kan drikke mange øl, eller hvis du er hyppig gæst. Derudover har de to ens cocktails for blot 100 kroner, hvilket helt sikkert også er et fordelagtigt tilbud for dig, som er vild med gode drinks. Disse drinks kan eksempelvis være en klassisk strawberry daquiri, mojito eller irish coffee, alt efter hvad du er i humør til.

Priserne hos City Club er yderst studievenlige, og du kan nemt spille et spil pool uden at skulle af med særlig mange penge. Priserne er ekstra gode i hverdagene, så hvis du ønsker at spare lidt på budgettet, kan du med fordel komme forbi i hverdagene for at spille en omgang pool

Hvis du trænger til en god øl på en central placering i byen, hvor I har mulighed for at lave forskellige aktiviteter eller se en spændende fodboldkamp, så er stedet her netop noget for dig.
Adresse

Klingenberg 14
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 00 50
E-mail: bordbestilling@cityclub.dk


 


Åbningstider

Mandag - lørdag: 12.00 - 01.30
Søndag: 12.00 - 22.00


Website

CityClubs WebsiteCity Club
City Club