Envy Hair

Envy Hair


Midt i det skønne Odense ligger Envy Hair, en professionel og hyggelig salon, med 3 meget dygtige frisører. Envy Hairs mission er, at give dig en unik oplevelse af frisørhåndværket. De lægger meget vægt på, at du som kunde er i centrum og at de sammen med dig via en god dialog, kommer frem til et resultat i begge er tilfredse med. Som kunde hos Envy Hair, får du vasket håret og får en let hovedbundsmassage inden hver klipning, dette er med i prisen, og er en ekstra lille luksus, for det skal være en fornøjelse at gå til frisøren hos Envy Hair.

Envy Hair består af et team på 3 professionelle frisører med stor erfaring, de to ejere Sanne og Katja, samt deres frisør Dorte. De står hver dag klar med gode råd, ideer og vejledning til dit hår, om det er en ny fiks frisure, en god kur eller lækker farve du er ude efter, kan du roligt sætte dig i stolen hos Envy Hair. Undervejs i behandlingen oplyses der om hvilke produkter de bruger til dit hår og hvorfor. Hos Envy Hair går de meget op i, at man som kunde får en vejledning i hvad der passer til ens hår. Priserne er yderst studievenlige og du får endda studierabat, bare du fremviser gyldigt studiekort.

Book din tid online - nu med studierabat!

Kreativiteten får lov til at flyde hos Envy Hair, frisørerne har deltaget i diverse frisørkonkurrencer i både ind- og udland, og vil du prøve noget spændende og nyt, har de helt sikkert en fed idé til hvad der passer til dig. Det er meget vigtigt for frisørerne hos Envy Hair, er du som kunde ikke bare føler sig velkommen i salonen, men også at du er tryg ved frisørerne, så du går derfra med stor tilfredsheds, og ønsker at komme igen. Envy Hair har valgt at holde åbent hver mandag til klokken 21.00, for når man selv har fri fra arbejde, er alt andet som regel lukket, derfor har man her muligheden for at komme efter arbejde og nyde en af de mange lækre behandlinger i ro og mag.

Hos Studenterguiden.dk anbefaler vi varmt Envy Hair, om det er spidserne der skal studses, håret skal farves eller siderne skal trimmes til, så står de smilende frisører klar til at tage imod dig. Deres kunder melder på Envy Hairs Facebook side om fantastisk service, skønne frisører og gode priser, der er ikke en finger at sætte på noget. Skal du prøve noget nyt, velkendt eller har du bare et spørgsmål, står de klar til at tage imod dig i salonen i Dronningensgade.

Book tid nu - du vil ikke fortryde det!


Studenterrabatter

10% studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort. (Dog ikke på pakketilbud)
Envy Hair


Adresse

Dronningensgade 12A
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 2562 3625 // 6610 6602
E-mail: sanne@envyhair.dk


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 21.00
Tirsdag: 09.00 - 19.00
Onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag 08.30 - 16.30
Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag efter aftale


Website

Envy Hair's websiteEnvy Hair
Envy Hair
Envy Hair
Envy Hair