Ryan's Irish Pub

Ryan's Irish Pub


Ryan’s Irish Pub er en irsk pub beliggende i Odense, som samtidig også er den ældste irske pub i Odense. Nok nærmere kendt som den irske pub, Ryans, som den hedder i folkemunde. Man er ikke i tvivl om tilhørsforholdet; der står både irske øl på menuen og der bliver spillet irsk musik ud af højtalerne. Der er ofte live folkemusik, dette forekommer nemlig både torsdag, fredag og lørdag som selvfølgelig er i samme stil som den originale irske musik. Dette giver en fantastisk stemning og humøret er i top. Stedet er et yderst hyggeligt sted at mødes med vennerne til en god øl og til noget godt musik i hyggelige omgivelser. Du finder Ryan’s of Odense på adressen Fisketorvet 12, som er centralt placeret tæt på gågaden.

I 2019 blev Ryans of Odense solgt til Bargroup. Den tidligere ejer var Jim Newman kom til Danmark i 1975 og åbnede stedet i 1998 med sin bror. Han ønskede at Ryans blev ført videre af nogle, som havde øjne for stedets potentiale og historie. I dag føres Ryans of Odense stadig videre i samme ånd, hvor de både har respekt for navnet, stedet og rejsen, som den tidliger ejer Jim har startet. I dag er det derfor stadig Odenses Pub, sportsbar og livemusikscene. Derudover har de nye ejere, Bargroup, valgt at beholde de eksisterende lokaler, som alt er, som de plejer. Så hvis du har besøgt Ryans inden ejerskiftet, skal du ikke frygte, at tingene er anderledes, end de var tidligere. De har nemlig bevaret det, så det er lige er lige så hyggeligt, som det plejer at være.

I skrivende stund har Ryans of Odense hele 4.5 stjerner ud af 5 mulige. Der findes over 300 positive anmeldelser om Ryans på deres Facebook side, og det er helt sikkert værd at tjekke ud, hvis du overvejer at anlægge pubben et besøg. Her er det både atmosfæren, servicen, øllene og stemningen der bliver rost til skyerne.

Ryans of Odense har alle dage været et tilløbsstykke for unge mennesker og studerende i Odense. At Ryans er en irsk pub, er man på ingen måde i tvivl om. Udover den irske øl og de irske sange, er der til at starte med engelsk-talende. Men ikke nok med det, så er indretningen også helt i den irske ånd. Der er gamle træborde og mulighed for at nyde en iskold Guiness med alle de fantastiske mennsker, man altid møder på Ryans. Stedet har altså sin helt egen unikke charme og man føler sig henvist til det irske grønne grønklædte land. Målgruppen på Ryans er alle, primært folk der kan lide øl. Der er selvfølgelig også andre muligheder for kolde drikkevarer på menukortet, men oplevelsen bliver lige lidt mere autentisk, hvis du er vild med øl. Den gode stemning får du uanset hvad du drikker og alle er velkomne. De udtaler selv (på engelsk selvfølgelig, det er jo en irsk pub) ”Everyone’s welcome at Ryans of Odense so stop by and experience the traditional Irish pub atmosphere!” 

Ligesom i Irland, er der mulighed for at se alle former for sport på pubben, samtidig med at du drikker din velfortjente øl. Hvis du ikke er så meget til øl, har de også et pænt udvalg af whisky, som du kan forkæle ganen med i stedet. Der er noget for enhver smag. 

Hvis du skal ud med vennerne, så er Ryans helt sikkert det oplagte sted til denne anledning. Med deres centrale placering, hyggelige atmosfære, gode øl og gode musik er du helt sikker på, at du får en god aften, når du vælger at besøge Ryans. 

5 hurtige om Ryan’s 

  • Vi viser sport hver dag og tænder flere skærme ved større kampe – hop over på facebook og tjek ugens program ud! Du finder et link til facebook siden lige her på siden.
  • Du kan opleve livemusik hver fredag og lørdag aften
  • Du kan spille pool, dart m.m. i vores spillerum
  • Vi serverer lækker pub mad, også kaldet pub grub, fra vores nye koncept Ryan’s Street Kitchen
  • Du kan låne et lokale eller hele overetagen til din egen fest eller arrangement

Ryans åbner dørene i weekenderne allerede kl. 11.00 og i hverdagene kl. 13.00, så du har rig mulighed for at anlægge dem et besøg midt på dagen, hvis du og studiekammeraterne trænger til en god øl i hyggelige omgivelser. Derudover er priserne også helt fair og særligt fordelagtige for studerende. Her kan du sagtens købe et par øl uden at ruinere dit budget, da deres priser helt sikkert er studievenlige.

Lyder dette som noget for dig? Så ses vi på Ryan's! Cheers, mate. 
Adresse

Fisketorvet 12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 91 53 00


Mail: info@ryans.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 11:00 - 01:00
Torsdag: 11:00 - 03:00
Fredag - lørdag: 11:00 - 05:00
Søndag: 11:00 - 01:00


Website

Ryan's Irish PubRyan's Irish Pub