Bar Rar

Bar Rar


Bar Rar er en hyggelig bar, med studentervenlige priser, som ligger i Odense c. Det er et hyggeligt sted, hvor der er plads til alle. Der er plads til alle, men det er især studerende, der besøger baren.

Hvis du skal have en god aften med vennerne er Bar Rar et oplagt sted, at tage hen. Der er åbent fra onsdag til lørdag, så der er mulighed for at tage en fyraftensbajer med sine kollager, hvor der er plads til hygge og snak. Men der er også mulighed for en ordentlig bytur med alt hvad der hører til. Bar Rar er i stand til både at levere hyggelige og festlige aftener, så uanset om du kommer for det ene eller det andet, er Bar Rar lige stedet for dig. Der er også mulighed for at banke dine venner i bordfodbold. Skulle du være så uheldig at tabe og samtidig give næste omgang har du ikke tabt meget mere end æren, da en fadøl på Bar Rar er blandt Odenses absolut billigste. Det samme gælder for resten af deres udvalg af alkohol. Bar Rar har ydermere et pænt udvalg af specialøl - prøv f.eks. fynsk forår, som er en fantastisk dejlig, meget frugtig øl - fra Fyn. Hvis ikke du er til øl, er der også mulighed for at købe en masse lækre drinks. Prøv for eksempel deres Strawberry Daiquiri, der kun koster 40,- og smager fantastisk! Et rigtig hyggeligt sted med favorable priser. Udover at kunne købe lækre drinks og et stort udvalg af øl, har du også mulighed for at prøve en masse forskellige slags rom, som Bar Rar er kendt for. Dette er selvfølgelig også til yderst rimelige priser.

Hver lørdag er der dj, hvor musikken er lækker house stil. Hvor stemningen og musikken helt sikkert får dig til, at føle dig som en del af festen. Kom med godt humør, så klarer Bar Rar resten.  
Adresse

Dronningensgade 2 B, kl.
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 66 10 68 69


E-mail: claus@barrar.dk eller finn@barrar.dk


Åbningstider

Onsdag: 19:00 - 01:00
Torsdag: 18:00 - 02:00
Fredag: 15:00 - 03:00
Lørdag: 18:00 - 03:00


Website

Bar Rar's Website


Bar Rar
Bar Rar
Bar Rar
Bar Rar