Carlsens Kvarter

Carlsens Kvarter


Carlsens Kvarter er en hyggelig pub, som er besøgt og elsket af mange. Især unge og studerende er glade for stedet. Siden 1972, har Carlsens Kvarter været et kendt og elsket værtshus. Carlsens Kvarter ligger også rimelig centralt, tæt på Odenses gågade, så det skulle være let at finde.   

Carlsens Kvarter er hyggeligt indrettet og stemningen er behagelig og afslappet. På Carlsens Kvarter kan du nyde et stort udvalg af øl. Der er både dansk og udenlandsk øl, samt egen-import fra Belgien. I januar 1997 modtog Carlsens Kvarter de første 3 egen-importerede Belgiske øl, nemlig Hoegaarden, Chimay Bleu og Westmalle Double, hvilket hurtigt blev en succes og har været det lige siden. Hvis du ikke er så meget til øl, eller bare er til lidt stærkere sager, har Carlsens Kvarter også et rigtigt fint udvalg af whisky til de krævende smagsløg. Carlsens Kvarter ved godt at de har et lækkert udvalg af våde vare, hvilket deres slogan også udviser. ”Carlsens Kvarter – når du er lækkertørstig” hvilket de i den grad også lever op til. Udover deres store udvalg, mærkes det også tydeligt at personalet ved hvilket lækkerier, de uddeler til deres tørstige gæster.  

Der er også mulighed for at komme til øl smagning, og prøve alle de lækre øl stedet har – både dem fra ind- og udlandet. Du får mulighed for, at smage omkring 10 forskellige øl. Så ved du også hvilken en der er din favorit næste gang du besøger stedet. Er du ikke så meget til øl, så er der også mulighed for at få andre former for drikkevarer. Du går i hvert fald ikke tørstigt derfra. Så hvis du er til en hyggelig aften i godt selskab, med et stort udvalg og lækre øl og god whisky, bør du helt sikkert besøge Carlsens Kvarter og smage på deres store udvalg. Carlsens Kvarters personale står klar til at tage i mod dig og give dig en oplevelse, du sent vil glemme. 
Adresse

Hunderupvej 19
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 11 01 10
E-mail: carlsens@post7.tele.dk


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 12:00 - 01:00
Søndag: 13:00 - 19:00


Website

Carlsen's Website


Carlsens Kvarter