Danniel Coiffure

Danniel Coiffure

Hvis du leder efter luksus til rimelige priser, så finder du ikke et bedre sted end hos Danniel Coiffure på Vestergade i Odense. Danniel Coiffure er en utrolig populær og meget luksuriøs salon, med flot indretning og en velrenommeret frisør bag, der blandt andet har været på Danmarks landshold for frisører. Her bliver du taget godt imod og vejledt grundigt, så i sammen finder det helt rette til dig og dine behov. Det er vigtigt for Danniel Coiffure, at du føler dig velkommen, og frisørerne gør meget for at gøre hele oplevelsen meget personlig.

Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!

Hos Danniel Coiffure er du ikke bare sikret en lækker frisure og strålende hårfarve, du kan også få ordnet dine bryn og vipper til perfektion af de dygtige frisører. Skal der lidt ekstra luksus ind i hverdagen, har Danniel Coiffure lækre wellness behandlinger, fx afstressende hovedbundsmassage under ”stjernehimmel” eller opfriskende ansigtsmaske af mudder fra Det Døde Hav. Til mændene tilbyder salonen, udover stilfuld klipning, også luksusbarbering med ragekniv og studsning af øjenbryn, for hvem siger at mænd ikke også skal fortjener lidt forkælelse.

Har du brug for gode råd til en ny og spændende frisure, pleje af dit hår, make-up eller håropsætning, er du meget velkommen til at kontakte Danniel Coiffure. De dygtige frisører gør altid deres bedste for at give dig det resultat du ønsker, og om du skal have en helt ny frisure eller det bare er spidserne der skal klippes til, står de venlige frisører hos Danniel Coiffure altid klar til at tage imod dig. Der forhandles lækre kvalitetsprodukter som Amercan Crew, MorrocanOil og GHD, og frisørerne finder i samarbejde med dig, de rette produkter til netop din hårtype og behov. 

 <center></center>

Danniel Coiffure har én af landets bedste studierabatter - salonen tilbyder 25 % studierabat på alle klipninger og 15 % på farve. 
Der er også mulighed for elev-klip med hele 50% rabat.

Der er ingen tvivl om, at Danniel Coiffure er en meget populær og velbesøgt salon, vi har på Studenterguiden.dk ikke kunnet finde andet end utrolig flotte anmeldelser, blandt andet på Facebook, hvor det flotte håndværk, den gode service og de fantastiske priser, tilfredsstiller samtlige kunder. Danniel Coiffure er salonen for dig, der sætter velvære og afslapning i højsædet, til en pris hvor alle kan være med. Mærk den fornyede energi og din forbedrede udstråling efter et besøg i den herlige salon midt i Odense, du vil ikke fortryde det.

http://www.downloadcentral.dk/images/Image20.jpgBestil tid online


Danniel Coiffure


Adresse

Vestergade 91
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6616 2532


E-mail: info@dannielcoiffure.dk


Åbningstider

Mandag   Lukket


Tirsdag 09.00 -15.00


Onsdag 09.00-17.30


Torsdag 09.00-19.00


Fredag 09.00-17.30


Lørdag 08.00 - 14.00


Søndag   Lukket 


Website

Danniel Coiffure's websiteDanniel Coiffure
Danniel Coiffure
Danniel Coiffure
Danniel Coiffure