James Dean Dance Bar

James Dean Dance Bar


James Dean Dance bar er en af de ældste barer i Odense og er opkaldt efter den berømte amerikanske skuespiller, kendt fra 1950’er film og for sin vilde livstil som også gjorde, at han døde meget ung. På trods af, at baren er af ældre dato nyder den stadig stor popularitet i blandt nattelivet gæster. Og det er med god grund, for der er altid gang i festen på James Dean. Kombinationen af festglade gæster, god musik, mulighed for et spil billard, god service, samt billige drinks og øl gør stedet til et af de steder i Odenses natteliv, hvor der er mest gang i den.

James Dean kører altid med faste tilbud på drinks, det er noget af det de er mest kendte og elskede for. Du kan nemlig for blot 25,- blandt andet nyde en Ævle bævle, en Vodka juice, en Tequila Sunrise, en Hawaii, en Pina Colada eller en anden lækker drink efter eget valg. Herudover, kan du alle dage få en stor Albani fadøl, Odense eller Classic, til bare 27,- eller stor Heineken til 29,-. Fredag og lørdag stiger prisen dog på fadøl til 43,- efter kl. 20.00.

En anden detalje, der gør stedet ekstra attraktivt er åbningstiderne! James Dean har nemlig, som et af de meget få i Odense, åbent alle ugens dage. Det betyder at du kan nyde godt af alle goderne på stedet, selv på en kedelig søndag eller mandag aften er det muligt, at sætte gang i festen på James Dean. Se alle åbningstiderne i boksen øverst til højre her på siden. Udover at have fleksible åbningstider ligger James Dean også perfekt i Odenses natteliv. De ligger midt på gågaden og der er god mulighed for, at besøge baren. Derfor er det oplagt at kigge et smut forbi James Dean Dance bar alle ugens dage, hvis man trænger til at være i godt selskab med god stemning og samtidig have adgang til billige drinks.  
Adresse

Mageløs 12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 90 52
E-mail: fl-jd@hotmail.com


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 12:00 - 02:00
Torsdag: 12:00 - 03:00
Fredag & Lørdag: 12:00 - 05:00
Søndag: 13.00 - 01.00James Dean Dance Bar