HAIR by Andersen

HAIR by Andersen

I hjertet af Odense ligger HAIR by Andersen, uden tvivl én af Odenses mest hyggelige og professionelle saloner. Jan Andersen, ejer af HAIR by Andersen, har udviklet et stærkt koncept, med fokus på høj faglighed, tid til den enkelte kunde, samt god servicering. I samspil med kunden, skabes et stærkt og individuelt udtryk med kant og karakter. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten og det gode håndværk, som de veluddannede frisører sætter en stor ære i at udføre hver dag. Salonen er en klar favorit blandt de studerende i Odense, og den flotte studierabat på 50 % på din første klipning, er da næsten heller ikke til at afslå.

Trænger dit hår til fornyelse - Book online nu. 

HAIR by Andersen finder inspiration i den verden de er en del af. Det kan være i London og Berlin. Et besøg på Christania eller i gadebilledet, som altid er i forandring. Kreativiteten er absolut i top og personalet er opdateret på diverse kurser, så de kender de nyeste trends og teknikker. At gå til frisøren er en ikke bare en oplevelse, men også en tillidssag, derfor kender HAIR by Andersen også vigtigheden af det tætte samarbejde med kunden, og en grundig dialog er atid starten på en behandling, så du kommer derfra med lige netop det hår du ønsker.

Hos HAIR by Andersen bruger de kun produkter af absolut bedste kvalitet fra KEVIN MURPHY, som er blandt de bedste produkter på det professionelle marked – alle er sulfat og parabenfri. Du bliver vejledt i hvilke produkter der passer til hårtype og hvad du ønsker af dit hår, så frisøroplevelsen varer ved. Hos HAIR by Andersen står de gerne klar med ekstra vejleding til netop dit hår, og har du et spørgsmål til en farve, opsætning eller klipning, er du mere end velkommen i salonen i Vintapperstræde.

50 % Studierabat på din første klipning – Bestil online.

En kunde skriver på Facebook:
"Så kom der lidt storby til Odense! God æstetik blandet med fagnørderi og godt håndværk!"

Studenterguiden.dk kan varmt anbefale et besøg hos HAIR by Andersen, en salon med mange flotte udemærkelser, blandt andet på Facebook, hvor kunderne nærmest står i kø med rosende ord. Der er ingen tvivl om, at HAIR by Andersen er en salon i verdensklasse, og med de fornuftige priser, er den endda til at betale sig fra. Er du studerende, har salonen knaldgode studiepriser, så bestil tid til forkælelse i dag.Bestil tid online


Adresse

Vintapperstræde 23
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 27 11 70 99
E-mail: MAIL@HAIR-BYANDERSEN.DK


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag: 08.00 - 14.00


Website

HAIR by Andersen's websiteHAIR by Andersen
HAIR by Andersen
HAIR by Andersen
HAIR by Andersen