Sir Club

Sir Club


Sir Club er en blanding mellem en pub, sportscafe, bodega og er et rigtigt hyggeligt sted med mange unge mennesker. Pubben ligger dejligt centralt i Nørregade tæt på bymidten.

Nær Odense banegård finder I Sir Club, som i 50 år har dannet rammen for mange festlige og hyggelige stunder. Sir Club er en bar, hvor specialøllene er i højsædet, og hvor I finder 27 haner samt et stort udvalg af specialøl fra hele verdenen. I vil altid kunne finde minimum 85 forskellige øl af høj kvalitet og til gode priser i deres ølkort, som indeholder alt fra traditionelle trappistøl til de nyeste sours.

Er du ikke til øl, så har de også et lækkert cocktailskort, hvor du vil finde kendte cocktails, samt husets signaturcocktails. På Sir Club møder det gamle nemlig det nye, og det ser man både på ølkortet, i indretningen samt i det meget blandede klientel, som i løbet af ugen besøger baren. Det giver baren en helt unik stemning og varme, og gør Sir Club til noget helt særligt.

 Her kan man nemlig komme som man er.

EVENTS HVER UGE:

Kviz? hver mandag fra kl. 20:00

Stand-up Open Mic hver tirsdag fra kl. 20:00

Bingo Banko hver onsdag fra kl. 20:00

Besøger I Sir Club på et tidspunkt hvor der ikke er events, har I altid mulighed for at låne et af deres mange brætspil, terninger eller spillekort helt gratis. De har også et poolbord, som koster 20 kr. pr. spil.
Adresse

Nørregade 49
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 80 80


Mail: info@sirclub.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 12:00 - 02:00


Torsdag - lørdag: 12:00 - 03:00


Søndag: 14:00 - 22:00


 


Website

Sir Club - BargroupSir Club
Sir Club
Sir Club
Sir Club