Sir Club

Sir Club


Sir Club er en blanding mellem en pub, sportscafe, bodega og er et rigtigt hyggeligt sted med mange unge mennesker. Pubben ligger dejligt centralt i Nørregade tæt på bymidten.

Sir Club er velkendt for sit fine udvalg af udenlandske øl og sin afslappede og hyggelige stemning. De udenlandske specialøl serveres til studentervenlige priser på samme måde som resten af udvalget i baren. Sir Club har store og pæne lokaler, hvor du kan spille bordfodbold og pool. Det er gratis at spille pool og bordfodbold mellem klokken 11.00 og 19.00 hver dag. Stemningen er altid god på Sir Club og udvalget af øl ganske flot. Ønsker du at spille andre spil er det også muligt, at låne terninger og kort. Så kan du sidde ved et bord sammen med dine venner og nyde din øl. Alt i mens du viser dem alle, hvor god du er til at lyve, når det kommer til et godt spil Mejer. Udover muligheden for at spille en masse spil og drikke mange øl med sine venner, er Sir Club også gode til at lave arrangementer. For eksempel er der Stand-up hver anden torsdag, hver måned fra kl 20.00 og live musik sidste fredag hver måned fra kl 22.00. Når disse events finder sted, kom i god tid, da pladserne hurtigt bliver taget! Udover dette kan du se mere om andre events på deres Facebook side. Se mere på Sir Clubs Facebook side her

Der er mange forskellige slags alkohol på Sir Clubs drinkskort, men isært øl er populært. Hvilket også kan ses, da Sir Club har et informativt ølkort, hvor du kan finde et flot udvalg af dansk og udenlandsk øl på fad og flaske. Sir Club ligger kort fra Odense Banegård, så der er ingen undskyldninger for ikke at tage af sted. Bussen kører næsten lige til døren og ellers er der mulighed for at parkere din cykel ude foran. Så tag dine venner under armen og kom forbi til en god gang Stand-up, til sprøde toner fra Live musik eller bare til en hyggelig aften med masser øl og gode grin. 
Adresse

Nørregade 49
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 16 01


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 12:00 - 02:00
Torsdag - Lørdag: 12:00 - 03:00
Søndag: LUKKET 

 Sir Club
Sir Club
Sir Club
Sir Club