Rådhuskælderen

Rådhuskælderen


Rådhuskælderen er en legende i det odenseanske natteliv, og har lagt lokaler til uforglemmelige fester for studerende og unge. Det er et sted alle unge i Odenses natteliv kender til, og de fleste har også tillagt dem et besøg eller to.

Rådhuskælderen ligger utrolig centralt placeret i gågaden og lige overfor Rådhuspladsen, også heraf navnet. Rådhuskælderen åbner som regel ved midnatstid og der er altid gang i festen fra start til slut. Derudover har de ofte gode tilbud på forskellige former for alkohol, til studentervenlige priser. Eftersom Rådhuskælderen er flankeret af Crazy Chicken (kinesisk fastfood) og Emils Hot House (pizza etc.), så er der god mulighed for at få mad, enten før eller efter byturen på Rådhuskælderen. Selve Rådhuskælderen er et stort lokale med to adskilte barer - en til venstre og en til højre. I bunden af lokalet er dansegulvet og her er altid fuldt med festglade gæster. I midten af Rådhuskælderen er der siddepladser og i siderne er der sofarækker, hvor det er muligt at nyde en drink eller få snakket med hinanden, hvis man ikke ønsker at opholde sig på dansegulvet hele aftenen.

I baren kan du bestille øl, shots, drinks og andre "våde" varer. Du finder helt sikkert noget alkohol, der falder i din smag. De har stort set alt hvad hjertet kan begære. Det er generelt også en god idé at holde øje med Rådhuskælderens Facebookside, da Rådhuskælderen ofte har arrangementer og musik på programmet. Priserne er gavmilde og studerende får valuta for den sparsomme SU. Rådhuskælderen i Odense har fra torsdag til lørdag og deres sene tidspunkter, at lukke på gør Rådhuskælderen til et sted, hvor byturen ofte slutter. Når alle andre barer og klubber lukker, er der nemlig stadig mulighed for, at tage et smut på rådhuskælderen inden sengen kalder. Der er ingen grund til at slutte en fed bytur før tid, når man altid har mulighed for at tage på rådhuskælderen. Så kig endelig forbi, om klokken er 24 om aftenen eller 7 om morgenen, er du altid garanteret en fed fest.  
Adresse

Vestergade 17
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 58 08
E-mail: info@raadhus-kaelderen.dk