Mammas Pizzeria

Mammas Pizzeria


StudenterGuiden.dk vover pelsen og påstår, at Mammas Pizzeria er det bedste sted at spise pizza i Odense. Og så har Mammas i Odense også andre lækre italienske specialiteter som f.eks. pastaretter. Du finder mange restauranter i Odense, men Mammas er absolut et sted, du bør prøve. Du finder Mammas i hjertet af Odense, nemlig på Klaregade 4.
Befinder du dig i Esbjerg, har Mammas også en restaurant med beliggenhed der.

 

Der findes næsten ikke en lokal beboer i Odense, som ikke har prøvet Mammas mindst én gang i livet - og dette med god grund. Mammas har eksisteret i Odense helt siden 1976, hvor restaurantens fokus har været på god service, mad af høj kvalitet samt hyggelige omgivelser. Deres lækre udvalg af pizzaer indeholder de klassiske pizzaer, samt pizza carpaccio der har ost, tomat, kalvefilet, ægte parmesan i flager og frisk basilikum på toppen - blot for at nævne en af de mange muligheder, du har. Mulighederne er mange, og hvert besøg på Mammas kan blive til noget ganske særligt, hvis du vælger at gå på opdagelse i det spændende menukort. 

De hyggelige lokaler i den lille sidegade til gågaden er indrettet, så du føler dig hjemme i en af støvlelandets mindre landsbyer. Der er overdækket med teglsten indendørs, så du har en fornemmelse af at sidde udenfor året rundt. Du bliver også altid budt velkommen med et smil til denne hyggelige bid af Italien, der har prydet Odense i så mange år. Viser vejret sig fra sin gode side, har du også mulighed for at sidde udenfor og nyde din mad. Således får du også en del af stemningen med i Odense, som særligt i sommermånederne er ganske fantastisk.

Kombinationen af den gode service, madvarer af høj kvalitet og dygtige kokke frembringer Odenses bedste pizzaer. Du skal dog ikke snyde dig selv for Mammas lækre pastaretter. Prøv f.eks. Penne San Francisco, der er Mammas mest solgte pastaret. I den ret finder du kalvefilet, kylling, ristede champignon, tomat/flødesauce og basilikum. Prøv Mammas – du vil ikke fortryde det.

Bestil bord her for at sikre dig en plads i restauranten

Værd at vide: Mellem 11.30 og 16.00 kan du spise frokost på Mammas fra 79,- pr. portion. Det er næsten halv pris for samme gode måltid. Du kan også bestille mad til at tage med hjem. Der er åbnet for take away på Hjallesevej, så nu kan du også få den lækre pizza med hjem til aftensmaden foran fjerneren. Besøg også Mammas Specialiteter lige ved siden af Mammas i Klaregade, hvor du kan få lækre paninier, eller kan købe italienske råvarer med hjem.

Hvis du ikke helt kan beslutte dig for, om du vil prøve en pizza eller pastaret, så frygt ej! Vi har nemlig et ekstra tip i ærmet. Du kan nemlig få begge dele på én gang. Bedre bliver det næsten ikke. Vi taler nemlig helt konkret om smarte ‘half and half’ koncept, som de har på Mammas. Her kan du få en halv pizza og pastaret til en formidabel pris. Dette under den forudsætning af, at du er afsted med en person, der ønsker at bestille det samme som dig! Vi kan eksempelvis anbefale kombinationen af Pizza di Patate og Spaghette agli Scampi.  

Det siger Mamma's selv

”Siden 1976 har vi bestræbt os på at give vore gæster en god service og topkvalitet i hyggelige omgivelser. I tidens løb har vi fornyet os og til stadighed udvidet vort spisekort med specialiteter fra de forskellige egne af støvlelandet, især er regionen Emilia Romagna berømt for sine lækre pastaretter. Vor menu er sammensat således, at der er noget for enhver smag, og vore retter er tilberedt med friske råvarer. Vort serverings- og køkkenpersonale vil sørge for at et besøg på Mamma's Pizzaria altid vil være en oplevelse for Dem og hele familien.”

Studenterguiden anbefaler, at du prøver Mammas mindst én gang i dit liv. Det er en af de bedste restauranter i Odense, og et besøg hos Mammas bliver en oplevelse, du ikke glemmer. Ægte pizza bagt i stenovn glemmer man aldrig. Du får altid maden hurtigt af det smilende personale. Det ligger bare i blodet hos personalet på Mammas at tilbyde den bedste service, hvilket nok er grunden til, at de har eksisteret i så mange år. Den bedrift er ikke mange restauranter beskåret. Skal du bare have en lille sandwich til at stille sulten omkring frokost, så tag ind på Mammas Specialiteter lige ved siden af og glæd dig over de italienske specialiteter.

Book et bord her og få smag for støvlelandet
Adresse

Klaregade 4
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon (restaurant): 66 14 55 40
Telefon Specialiteter: 66 13 13 03
E-mail: morten@mammas.dk


Åbningstider

Køkkenets åbningstider:
Mandag - onsdag: 11.00 - 21.30
Torsdag - lørdag: 11.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 21.00


Mammas Specialiteter:
Mandag - torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00


Website

Mamma's WebsiteMammas Pizzeria
Mammas Pizzeria
Mammas Pizzeria
Mammas Pizzeria